vrijdag 7 mei 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

Afb. Bibliotheek Rotterdam

Online cursussen - Leren met hulp van de bieb

11 februari 2021
Van donderdag 11 februari 2021 tot en met donderdag 01 juli 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

De Bibliotheek breidt zijn online diensten uit! Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen.  Gratis, op een moment dat het jou uitkomt. De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz.

Je leert met deze cursussen op een manier zoals jij dat wilt! Door middel van video's door inspirerende experts, met uitdagende opdrachten of door het bekijken van leerzame documentaires, er zit altijd een leermethode voor jou bij. Je kunt zelfs een scan doen om uit te vogelen waar jouw groeikansen liggen! We hebben de cursussen handig opgedeeld in verschillende categorieën.

Denk aan cursussen over persoonlijke effectiviteit, communicatie,  gezondheid, positieve psychologie, talen, digitale vaardigheden en social media. Heb je altijd al willen leren Photoshoppen? Of wil je je eigen website bouwen met WordPress? Dat kan gemakkelijk met de Nederlandstalige cursussen die we voor je klaar hebben staan. Neem snel een kijkje op bibliotheekaandenijssel.nl/cursussen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Capelle aan den IJssel

Stationsplein 16

www.bibliotheekaandenijssel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!