dinsdag 18 januari 2022

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Klankconcert in de Laurenskerk

19 september 2020
Van zaterdag 19 september 2020 tot en met zaterdag 19 september 2020
Van 12:00 uur tot en met 14:00 uur

Klankconcert in de Laurenskerk
Oordeelloos luisteren naar muziek. Je neemt plaats in comfortabele ligstoelen en wordt geblinddoekt om zo samen ‘als gelijkgestemden’ de muziek te ervaren. Enkel en alleen omgeven door een virtuoos klankenspel. Sanne Rambags (vocalen, winnares Edison Jazz World Awards 2019), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar) onderzoeken met elkaar de ruimte, het samenzijn en de stilte doormiddel van improvisatie. Inmiddels hebben zij een unieke muzikale taal ontwikkeld die ze tot in de verste uithoeken van de wereld hebben mogen laten horen.

 Reserveren is wegens COVID verplicht. 

 

Reserveren kan via dit aanmeldformulier tot en met donderdag 17 september 12.00 uur en maximaal 2 plaatsen per reservering. U ontvangt uiterlijk diezelfde dag (17 sept.) een mail met laatste info. Let op: indien het maximaal aantal reserveringen is bereikt, wordt het formulier gesloten.

We houden een paar stoelen vrij voor aanwaaiers, daarnaast is het is mogelijk dat er last-minute plaatsen vrijkomen vanwege annuleringen. Voor deze stoelen kun je je een half uur voor aanvang van het concert aanmelden bij de Laurenskerk. Plaatsen worden toegekend op volgorde van binnenkomst. Bezoekers die online hebben gereserveerd nemen eerst plaats.  

Heeft u gereserveerd maar bent u verhinderd? Dan verzoeken we u om dit uiterlijk 48 uur van te voren aan ons te melden, zodat we iemand anders blij kunnen maken.

Programma
12:15 uur | Inloop
12:30 uur | Start Klankconcert
13:15 uur | Einde 

First Steps is een gezamenlijke en daarmee unieke productie van Circusstad FestivalRotterdam UnlimitedOperadagen RotterdamMotel MozaiqueNorth Sea Round Town750 jaar Dam in de RottePoetry InternationalPride RotterdamGergiev Festival en Rotterdamse Dakendagen.

Alle programmaonderdelen zijn gratis te bezoeken en een aantal ook zonder reservering. Bekijk het programma via de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier voor het volledige programma
Klik hier voor de timetable

Deel dit bericht met je vrienden!