woensdag 19 januari 2022

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Karsu Dönmez Foto Guido Robbert Keizer cco

Karsu terug in de Doelen met livestream concert

24 januari 2021
Van zondag 24 januari 2021 tot en met zondag 24 januari 2021
Van 20:15 uur tot en met 22:00 uur

Van Carnegie Hall in New York tot aan Zorlu PSM in Istanbul, niks is haar te gek. Karsu betovert menig mens met haar prachtige stemgeluid en pianospel. Ze trad tijdens de eerste lockdown al op in de Doelen tijdens de Online Lunchbreak concerten en dat was een grote hit. Nu keert ze op 24 januari 2021, 20.15 uur terug met een volledig concert vanuit ónze Grote Zaal voor binnen- én buitenland.  

Mix van genres 

Al van jongs af aan is de Nederlands-Turkse artieste gefascineerd door het samenbrengen van verschillende mensen, meningen en culturen. In haar muziek brengt ze invloeden uit verschillende windstreken en genres samen. Zo deed ze voor haar vierde album “Karsu” inspiratie op in de straten van China, in de Desa van Bali, op de heuvels van Los Angeles en in de bergen van zuid Turkije. Met haar muziek verbindt ze jazz, pop en Turkse volksmuziek zorgvuldig met elkaar. 

Amsterdamse popster 

Nadat ze vorig jaar viraal ging met haar livestream, lijkt Nederland haar weer opnieuw te ontdekken. Ze schittert deze maand in de Vogue en ze kan niet wachten om met haar internationale tour te starten. Maar voordat dat begint, staat ze in de Doelen met een livestreamconcert voor binnen- én buitenland. Bereid je voor op een veelzijdige reis met melancholieke sferen en uitzinnige euforie. Vergeet je ticket niet op tijd te reserveren, want dit wil je niet missen! 

Deze start De Doelen streamingsconcerten. De Nederlands-Turkse zangeres en pianiste Karsu id de eerste!

Wist je dat Karsu al op haar 17e optrad in de prestigieuze Carnegie Hall in New York? In 2016 de publieksprijs van de Jazz Edison won? En momenteel in de Vogue schittert? Het begon allemaal in het restaurant van haar vader, waar ze zingend achter de piano kroop. Vorig jaar ging haar concertstream viraal en elke week speelde Karsu een lied op de corona-afdeling van het Amsterdam UMC. je bent getuige van een live opname dus het is een unieke kans dit concert het eerst te zien.  

Bestel kaarten voor EUR 12,50 via deze link

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Doelen

Schouwburgplein 50

kassa@dedoelen.nl https://www.dedoelen.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!