woensdag 27 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Holland Festival

03 juni 2021
Van donderdag 03 juni 2021 tot en met zondag 27 juni 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Het Holland Festival gaat op 3 juni van start met de voorstelling Die ersten Menschen van Rudi Stephan door De Nationale Opera, een stream van async at the Park Avenue Armory door Ryuichi Sakamoto en Stephen Nomura Schible, en de eerste episode van de podcast Soft Valkyrie van David Kanaga.

Toestemming Rijksoverheid
Afgelopen week ontving het Holland Festival toestemming van de Rijksoverheid om op 3 juni te starten met het festival op verschillende locaties in en om Amsterdam. De 74e editie van het Holland Festival, het internationale podiumkunstenfestival in Nederland, vindt plaats van 3 tot en met 27 juni. Het bestaat dit jaar uit 23 verschillende producties, met in totaal 80 voorstellingen. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het festival start woensdag 26 mei om 14.00 uur online. Vanwege de coronamaatregelen is de capaciteit voor de livevoorstellingen dit jaar beperkt, een aantal voorstellingen is ook online te bezichtigen.

Testen voor Toegang
Het Holland Festival valt onder testen-voor-toegang. Dat houdt in dat alle bezoekers zich moeten laten testen via Testen voor toegang, ook als zij al zijn gevaccineerd. Op vertoon van een negatieve coronatest en ticket zijn de voorstellingen te bezoeken.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Holland Festival

Leidseplein 26

(0)20 – 523 77 87

info@hollandfestival.nl https://www.hollandfestival.nl/nl/
Deel dit bericht met je vrienden!