dinsdag 18 januari 2022

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Foto courtesy WORM

GIOVANNI DI DOMENICO Concert by keyboardist and composer Giovanni Di Domenico

15 september 2020
Van dinsdag 15 september 2020 tot en met dinsdag 15 september 2020
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

De Belgische toetsenist en componist Giovanni Di Domenico (Rome, 1977) is een musicians musician. Di Domenico wordt op handen gedragen door een keur aan hooggekwalificeerde muzikanten, die ook zelf behoren tot het selecte muzikantengenootschap waarbij muzikaal kunnen, vernieuwing, ontplooiing, vooruitgang en samenwerking centraal staan. Muzikanten kortom, die de muziek vooruit willen helpen.

Giovanni Di Domenico doet dat sinds jaar en dag in een constante stroom uitgaves, samenwerkingen en live optredens, met telkens weer wisselende bezettingen. In WORM was hij meerdere malen te gast met groep Going, waarin zowel zijn harmnonieuze als improviserdende kwaliteiten optimaal tot hun recht komen; optredens van Going zijn vaak adembenemend mooi. In samenwerking met North Sea Round Town besloten we daarom in 2018 tot An Evening With Giovanni di Domenico, waarin hijzelf met een keur aan geselecteerde gastmuzikanten optrad.

Giovanni de Domenico is momenteel te gast in onze WORM Studio om aan nieuw materiaal te werken. We vroegen hem om ook nu weer op te treden - in de zekerheid van alleen maar mooie, enerverende en ongehoorde composities.

(English)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

WORM

Boomgaardstraat - Witte de Withstraat

+31 (0)10 4767832

info@worm.org https://worm.org/agenda/
Deel dit bericht met je vrienden!