maandag 17 mei 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

'De Vrijheid van Drinken' Presentatie geannuleerd, auteur aanwezig

16 oktober 2020
Van vrijdag 16 oktober 2020 tot en met vrijdag 16 oktober 2020
Van 13:00 uur tot en met 18:00 uur

Boekpresentatie Alek Dabrowski: De Vrijheid van Drinken, Rotterdamse caféverhalen uit de vorige eeuw. Vrijdag 16 oktober

In samenwerking met Boekhandel vh Van Gennep presenteert Studio Kers met plezier het caféboek ‘De Vrijheid van Drinken’ geschreven door Alek Dabrowski, met illustraties van Gemma Plum.

Vanwege Corona vindt de boekpresentatie in etappes plaats.

Locatie: De Doelen Studio, Schouwburgplein 52  - Eerste presentatie: 17.00 - 18.00 uur  - Tweede presentatie: 18.15 - 19.15 uur

‘Vroeger was niet alles beter, maar er werd wel minder moeilijk gedaan’, 

Alek Dabrowski (1965), opgegroeid op Rotterdam-Zuid, gaat in dit door Gemma Plum geïllustreerde boek op kroegentocht. Hij neemt je mee van de eerste tenten waar hij als schuchtere tiener kwam, zoals De Chillup en De Blokhut, tot aan bekende, drukbezochte kroegen door heel Rotterdam, denk aan De Consul, De Oude Sluis, Café Timmer en Plan C.  Hij deed ook minder vanzelfsprekende plekken aan: De Double Diamond, Café Pleij, Rex en de Seen, om er een paar te noemen. Ga mee met Alek op kroegentocht en herbeleef je wildste avonden.

Bio  Alek Dabrowski (1965) is een literaire duizendpoot: boekverkoper, blogger, recensent en interviewer. Hij werkt voor festivals, bibliotheken en literaire tijdschriften. Alek is Rotterdammer en liefhebber van cafés.

 

Roland Vonk laat zijn licht schijnen op deze cafékroniek en bestookt de schrijver met vragen.  Uiteraard  is ‘De Vrijheid van Drinken’ te koop en signeert Alek graag een exemplaar voor je. De prijs is € 17,50.

Kun je er niet bij zijn, dan ben je 16 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur ook welkom in Boekhandel vh Van Gennep, Oude Binnenweg 131b. Alek staat klaar om je een exemplaar van ‘De Vrijheid van Drinken’ te verkopen en te signeren.

Wil je aanwezig zijn bij een van de twee presentaties dan is registratie vooraf nodig. Stuur een bericht naar devrijheidvandrinken@gmail.com met je naam, e-mailadres, telefoonnummer en welke presentatie je wilt bijwonen. Bij verhindering graag z.s.m. afmelden. Bij ziekteverschijnselen is het devies niet komen en afmelden.

Kom je tussen 13.00 en 16.00 uur naar Van Gennep en wil je een exemplaar reserveren dan kan dit ook via devrijheidvandrinken@gmail.com

 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Doelen

Schouwburgplein 50

kassa@dedoelen.nl https://www.dedoelen.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!