dinsdag 20 oktober 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Concertupdates t/m december 2020

18 oktober 2020
Van zondag 18 oktober 2020 tot en met vrijdag 18 december 2020
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

update: concerten in oktober | november

Na de persconferentie is duidelijk geworden dat de landelijke maatregelen nogmaals aangescherpt worden ter bestrijding van het virus. Eén van deze maatregelen is het maximaal aantal bezoekers verlagen naar 30 personen in zalen. De ontheffing, welke de Doelen afgelopen week heeft gekregen, is niet meer geldig. 

Met hart en ziel hebben wij afgelopen maanden gewerkt om onze zalen corona-veilig te maken; en dat is gelukt. De Doelen wordt door de Veiligheidsregio als ‘zeer veilig’ beoordeeld. Maar met de nieuwe landelijke maatregelen en de daaruit voortvloeiende overmachtssituatie zijn we echter genoodzaakt alle voorstellingen in onze zalen tot en met woensdag 11 november te verplaatsen, in aangepaste vorm door te laten gaan of te annuleren.

wat gebeurt er nu?
Wij nemen persoonlijk contact op zodra er nieuws is over het concert waar u tickets voor heeft. Bij annulering of verplaatsing betalen wij indien gewenst het aankoopbedrag terug.

wij vragen nog even om geduld
Hierbij een vriendelijk verzoek om niet telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Op deze manier krijgen onze medewerkers de tijd om de laatste informatie zo spoedig mogelijk te verwerken en persoonlijk met u contact op te nemen.

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates & informatie. 


welke concerten gaan door? 

Kijk in onze agenda welke concerten er doorgang zullen vinden, eventueel in aangepaste vorm. 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Doelen

Schouwburgplein 50

kassa@dedoelen.nl https://www.dedoelen.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!