woensdag 26 januari 2022

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

BRANDSTOF | Glowing in the Dark Again

14 december 2019
Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zaterdag 14 december 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Speciaal voor de tentoonstelling Orgonomics brengt Brandstof verschillende kunstenaars samen, sommigen lokaal, anderen komen van ver. Tijdens deze prikkelende avondeditie geniet je van filmbeelden, lezingen én live muziek.

De avond is tweedelig. Allereerst is een collage te zien van lezingen en video’s die betrekking hebben op de ideeën van Wilhelm Reich gepresenteerd door curator Pádraic E. Moore en Uncertainty Scenarios.

Uncertainty Scenarios is een collectief experimenteel onderzoeksproject, geïnitieerd door Marjolijn Dijkman en Amélie Bouvier, dat onderzoekt hoe mensen door de geschiedenis heen hebben geprobeerd te speculeren, te voorspellen en te anticiperen op de toekomst en verschillende attitudes die daarbij horen. Uncertainty Scenarios probeert een artistiek hulpmiddel te worden om de ‘futurity’, te begrijpen die al, in toenemende mate, een deel van ons heden is.
 
Het hoogtepunt van deze avond is een performance van S T O N E O R G Y; een interactief, ritueel muzikaal performance project van Jasper Griepink, ondersteund door de onnavolgbare Giek_1. De performance is een ontdekkingstocht naar collectieve energie en de barrières tussen het ene lichaam en het andere.


 

Organisator:

Adres:

Plaats:

Postcode:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Garage Rotterdam

Goudsewagenstraat 27

Rotterdam

3011 RH

010 - 737 08 75

info@garagerotterdam.nl

Deel dit bericht met je vrienden!