dinsdag 7 december 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

David Grossmann (foto: Hassiepen) / Ayelet Gundar-Goshen (foto: Alon Siga)

Boek & Meester #33 Bestsellerauteur Ayelet Gundar-Goshen live op groot scherm

24 oktober 2020
Van zaterdag 24 oktober 2020 tot en met zaterdag 24 oktober 2020
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Literatuurprogramma Boek & Meester presenteert ook in tijden van corona internationale schrijvers. In oktober staan er twee Israëlische topauteurs op het programma. Op zaterdag 17 oktober vertelt David Grossman over zijn nieuwe roman Het leven speelt met mij, op zaterdag 24 oktober is Ayelet Gundar-Goshen te gast met haar internationale bestseller Leugenaar. Ernest van der Kwast interviewt hen via een liveverbinding op een groot scherm in debatpodium Arminius.

David Grossman maakte furore met zijn bejubelde debuut Zie: liefde (1990). In 2015 verscheen Komt een paard de kroeg binnen, waarvoor Grossman de prestigieuze Man Booker Prize kreeg toegekend. Onlangs verscheen zijn nieuwe roman Het leven speelt met mij.

Ayelet Gundar-Goshen brak internationaal door met haar tweede roman Leeuwen wekken (2018). Als columniste schrijft ze voor onder meer Die ZeitThe New York TimesEl País en The Guardian. Haar nieuwe roman Leugenaar belandde in Israël, Duitsland en Frankrijk op de bestsellerlijst en wordt verfilmd.

Vanwege de nieuwe Covid-maatregelen en reisbeperkingen vinden beide gesprekken plaats middels een live videoverbinding vanuit debatpodium Arminius in Rotterdam. Interviewer Ernest van der Kwast is “heel blij dat we beide schrijvers op deze manier toch kunnen bevragen over hun schrijverschap en hun belangrijke boeken.”

Er is een beperkt aantal zaaltickets beschikbaar waarmee het gesprek in debatpodium Arminius kan worden bijgewoond. Als alternatief is er de mogelijkheid om ZOOM-tickets te bestellen waarmee via een online livestream het gesprek vanuit huis is te volgen. Daarnaast zijn er combitickets beschikbaar die tegen gereduceerd tarief toegang geven tot beide programma's.

Boek & Meester #33 – Ayelet Gundar-Goshen
datum: zaterdag 24 oktober 2020
locatie: debatpodium Arminius, Museumpark 3, Rotterdam
aanvang: 20:00 uur / deuren open: 19:30 uur
toegang: € 6,- ZOOM-ticket / € 8.50,- of € 10.50,- zaalticket

meer info / kaarten: www.boekenmeester.nl

Boek & Meester wordt mede mogelijk gemaakt door de Dienst Kunst en Cultuur van de gemeente Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht en het Nederlands Letterenfonds.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Arminius

Museumpark

www.arminius.nl
Deel dit bericht met je vrienden!