God, marketing en de erfenis van Pim

4809-god-marketing-en-de-erfenis-van-pim (Door onze verslaggever)

De Rotterdamse Debatnacht op 21 december in Arminius, moet een mix van uitgaan en serieus debat worden. Mee doen onder andere opiniesite Joop, Arminius zelf en avantgarde-club Worm. De debatthema’s en line up van deelnemers beloven wat. Om 20.00 uur is de aftrap met ‘De Erfenis van Pim Fortuyn’. Publicist Dick Pels, Marten Fortuyn (broer van Pim) en VVD raadslid George van Gent gaan in debat met elkaar en het publiek.


Anarcho-kapitalist Frank Karsten, auteur van ‘De Democratie Voorbij’ gaat in tégen de democratie. Neemt de marketing, het gebruik van slimme verkooptrucs, de macht over in het land? Daarover praten Atze de Vrieze (VPRO), marketeer Just Boon en politicus Jos Verveen van D66.

Zal filosoof Bas Haring er in slagen om gaten te schieten in het nieuwe pro-God argument?

Er is een nieuw argument tegen de ontkenning van het bestaan van God. Filosoof Emanuel Rutten pareerde tot nu kritiek op zijn stelling met enig gemak. Zal collega filosoof Bas Haring beter slagen om gaten te schieten in het nieuwe pro-God argument?

Racisme
Wordt Nederland racistischer? Worden wij, wordt Nederland, wordt de wereld gemanipuleerd door marketing waardoor we niet meer weten wat echt is en wat niet? Worden creatieven uitgebuit? Professor Jan Rotmans, metamodernist Robin van den Akker, de professor hoogleraar Molenaar, schrijver en universiteits docent Prins, historicus Zihni Özdil, professor Wiep van Bunge en ingewandenexpert Maikel Peppelenbosch spuwen hun gal over toestanden in het land.

Vanaf 00.00 uur is er disco met dj Jeff Solo in de grote zaal.

O.a. publicist Dick Pels en Marten Fortuyn (broer van Pim) gaan in debat over 'De Erfenis van Pim Fortuyn’.

Kijk voor het hele programma, alle deelnemers en organisaties op http://debatnacht.nl.
Zaterdag 21 december | 20:00 - 03:00 uur entree € 15 | studenten en Rotterdampas € 10. Entree voor alleen Jeff Solo: voorverkoop € 7 | aan de deur € 8.
Adres Arminius Remonstrantse kerk: Museumpark 3, 3015 CB Rotterdam. Telefoon: 010 436 38 00, e: info@arminius.nu.


Fancis H. :
Wim: Weer meedrijven op citaten van anderen?
Spreek eigen taal!!

maandag 06 jan 2014

Wim :
Pels is een verstandig goedmens. Vooral zijn constatering dat linkse onverdraagzaamheid en het adoreren van linkse dictators (Pol Pot, Mao , Lenin etc.)vergoeilijkt wordt en vermeende en zelf verzonnen rechtse stellingname tot repercussies leidt. Asymetrische discriminatie noemt hij het. Eén van de weinige leden van de Groene Kmer met zelfreflectie. Citaat---R .S

Inderdaad bij deze woorden sluiten wij ons geheel aan.

En zo als altijd komt de kogel zowel letterlijk als figuurlijk altijd van links.

zaterdag 21 dec 2013

R.Sörensen :
De mening van de broer van is absoluut oninteressant; temeer daar broer Simon, waar Pim wel mee omging, niet is uitgenodigd.
Siem Fortuyn heeft wel een politieke mening en vervult een politieke functie: bestuurslid van Leefbaar Rotterdam. Zou dat het zijn?

Pels is een verstandig goedmens. Vooral zijn constatering dat linkse onverdraagzaamheid en het adoreren van linkse dictators (Pol Pot, Mao , Lenin etc.)vergoeilijkt wordt en vermeende en zelf verzonnen rechtse stellingname tot repercussies leidt. Asymetrische discriminatie noemt hij het. Eén van de weinige leden van de Groene Kmer met zelfreflectie.

George van Gent heeft als liberaal gemeenteraadslid het begin van Fortuyn meegemaakt en heeft vanuit zijn perspectief ongetwijfeld een goede bijdrage.

Ben benieuwd.

zaterdag 21 dec 2013

roberto timero :
'Zeuren' van mens tot mens lijkt me altijd nog 200% beter dan eenzaam zeuren op internet... toch?
En na twaalf uur mag er met echte mensen gedanst worden.

vrijdag 20 dec 2013

Wim :
Wordt gezeur en welles nietes,zonde van de tijd.Een echte discussie doet men met goede vrienden niet met een stel ziele poten die denken dat ze gelijk hebben .En Marten Fortuyn zou beter moeten weten en daar weg blijven .

vrijdag 20 dec 2013

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Aforismen 2: Oscar Wilde (1854 – 1900)


(Door Kees Versteeg)

Oscar Wilde was een schrijver van Ierse afkomst, die aan het eind van de negentiende eeuw de leider werd van een esthetische cultus; zijn credo luidde l'art pour l'art – kunst om de kunst. In zijn werk wemelt het van de aforismen. Voordat hij als toneelschrijver doorbrak strooide hij al met geestige aforismen op bijeenkomsten van de Londense society. Na een succesvolle reis naar Amerika in 1882 werd hij volgens sommigen de eerste popster uit de wereldgeschiedenis. Maar de geaffecteerde dandy riep ook veel weerstand op. Na een beroemd geworden proces in 1895 werd hij gevangen gezet voor het in de praktijk brengen van zijn homoseksualiteit. In 1900 stierf hij totaal verarmd in Parijs. Hij ligt naast tal van andere beroemdheden begraven op het Cimetière du Père-Lachaise, de grootste begraafplaats van Parijs.

Men moet altijd een tikje onwaarschijnlijk zijn.

De prettigste mensen zijn mannen met een toekomst en vrouwen met een verleden.

Het is monsterachtig hoe mensen tegenwoordig allerlei dingen achter iemands rug zeggen die volkomen waar zijn.

Een cynicus is iemand die overal de prijs, en nergens de waarde van kent.

  • Nieuw

  • Reacties