Binnenkijken bij De Magistraat tijdens Week van Zorg en Welzijn

7919-binnenkijken-bij-de-magistraat-tijdens-week-van-zorg-en-welzijn

Op zaterdag 16 maart tussen 13.00 en 16.00 uur zet woonzorglocatie De Magistraat, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Op deze middag kunt u een kijkje nemen op deze unieke locatie en ervaren hoe het wonen en welzijn aangeboden wordt.

Programma: rondleiding
Wandel tijdens een rondleiding mee en proef de bijzondere sfeer van deze woonzorglocatie aan de Henegouwerlaan. Bezoekers bezichtigen de centrale ruimtes, riante binnentuin en kunnen van het personeel horen hoe zij het werken bij Domus Magnus ervaren. Zij krijgen te zien hoe het welzijn van de bewoners, veelal met een lichamelijke zorgvraag of vorm van dementie, centraal staat. Een team van welzijnsmedewerkers organiseert bij De Magistraat activiteiten, waaronder een wekelijks concert. Zo geniet men deze middag van live muziek en een hapje en drankje.


Week van Zorg en Welzijn
De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn en heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren. De open dag is dan ook voor zowel belangstellenden die een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een dierbare, maar ook voor mensen die in de zorgbranche (willen) werken.

Meer informatie
Bent u belangstellend naar deze locatie die persoonlijke en professionele ouderenzorg biedt? U bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom. Naast De Magistraat openen nog acht andere locaties van Domus Magnus ook op zaterdag 16 maart 2019. Kijk voor meer informatie op www.domusmagnus.com/zorgenwelzijnSchrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties