Treinen half uur, i.p.v. kwartier

7856-treinen-half-uur-i-p-v-kwartier

Vandaag, woensdag 30 januari, rijdt de NS uit voorzorg een aangepaste dienstregeling vanwege verwachte sneeuwval. Voor NS en ProRail is het belangrijk dat u zo veilig en betrouwbaar mogelijk kunt reizen met de trein, ook als het slecht weer is. Daarom kiezen ze ervoor om de dienstregeling aan te passen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. Toch kan sneeuwval voor hinder zorgen.


Wat betekent dit voor u?
Er rijden morgen minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Uw reis kan langer duren, soms met extra overstappen en het kan drukker zijn in de trein, vooral tijdens de spits. 80% van de treinen rijdt. Waar mogelijk worden deze treinen verlengd.

Ga goed geïnformeerd op reis!
Ondanks de aangepaste dienstregeling kan het winterse weer tot hinder leiden. De reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de volgende dag. Wij adviseren u om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl of met de NS-app.

Heeft u nog vragen?
We helpen u graag verder. Kijk op ns.nl of stel uw vraag op de NS Community. U kunt ook contact opnemen via ons @NS_online account op Twitter. We staan dag en nacht voor u klaar.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties