‘Bewuster leven’ in Broodfabriek

7833-bewuster-leven-in-broodfabriek

Herontdek je eigen kracht en maak van 2019 jouw jaar! De eerste editie van Paranormaal Alternatief in 2019 staat op 26 & 27 januari weer in De Broodfabriek! Met de komst van een nieuw jaar maken we ruimte voor een nieuw begin, goede voornemens en het (her)ontdekken van je eigen kracht. Daarom hebben wij deze editie ingericht rondom het thema: Bewuster Leven.


Niet alleen hebben we een themaruimte ingericht met activiteiten in het teken van dit thema, maar hebben we samen met Bewust Den Haag ook een Inspiratiecafé opgezet. Je kunt hier meedoen aan verschillende verdiepingsactiviteiten op het gebied van je passie volgen, gezond oud worden en andere bewuste onderwerpen.

Verder zijn er meer dan 230 stands met paragnosten, mediums en spirituele artikelen die je alles geven wat je nodig hebt op het gebied van spiritualiteit. Hierdoor zijn wij met trots de grootste spirituele beurs van Nederland!

Informatie
Datum : 26 & 27 januari 2019 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur
Entree : Volwassenen € 8,- (kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis).
Telefoon : 070 307 59 00
Website : www.paranormaalalternatief.nl


Lezersactie

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij Paranormaal Alternatief op 26 & 27 januari 2019 in Rijswijk. Zij betalen € 6,- in plaats van € 8,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Voor meer informatie:

www.paranormaalalternatief.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam :

E-mailadres :


Gaston de Regt de Regt :
Bewuster leven en gezond eten,dat zou heel mooi zijn.

dinsdag 22 jan 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Stad en platteland

Het verhaal is van Annie Proulx. Het staat in 'Heart Stories'. Het gaat over Lime, een jongeman met rood haar en een soort innerlijk vuur dat erop lijkt 'of hij snel van binnen op aan het branden is'.

Een vuur dat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden. Lime is met zijn vriendin Charlotte buiten de stad gaan wonen. Ze droomden dat ze daar een handeltje in Peruviaanse poncho's op konden zetten. Dat plan mislukt, maar dankzij het geld van de ouders van Charlotte overleven ze. Lime heeft in de heuvels een groep verlopen eenzelvige landbouwers gevonden die op woensdagavond fantastische zelf geschreven muziek maken. Hillbillymuziek, origineel en ontroerend goed gespeeld. De muzikanten zijn stug en weinig spraakzaam, maar ze staan hem toe dat hij meespeelt. Hij ontdekt dat de zangeres, een goed in het vet zittende, maar mooie jongedame, de schrijfster van de songs is. Haar vader speelt ook mee. De enige keer dat hij overdag langs komt, is zij alleen. Hij verleidt haar. Als haar huisgenoten waaronder haar vader, thuiskomen van het werk op het land en hen ontdekken, roept hij dat hij van haar houdt. Op dat moment ontdekt hij dat de man waarvan hij dacht dat het haar vader was, haar echtgenoot is. Hij rent voor zijn leven en keert er nooit meer terug.

  • Nieuw

  • Reacties