Trouwbeleving via trouwbeurzen

7749-trouwbeleving-via-trouwbeurzen

Drie trouwlocaties dus 3x zoveel inspiratie! Op zondag 13 januari 2019 organiseert Trouwbeleving een trouwbeurs in Rotterdam. Even net iets anders dan een normale trouwbeurs. Namelijk een Trouwbeleving on Tour door Rotterdam! Van 10:00 tot 16:00 uur kunnen bruidsparen genieten van de leukste bedrijven uit de regio op drie verschillende trouwlocaties.

De locaties die de bruidsparen op deze zondag gaat bezoeken zijn: Lommerrijk, Inntel hotel Rotterdam Centre en familierestaurant de Bergse Plas.


In een prachtige trouwbus worden zij naar de locaties gebracht. De locaties staan in het teken van een ceremonie, het diner of de feestavond.

Bij de trouwlocatie Lommerrijk staat de ceremonie centraal, drie keer op een dag wordt er een real-life ceremonie georganiseerd. Daarnaast kunnen de toekomstige bruidsparen in gesprek gaan met de leukste bedrijven om nog meer inspiratie en informatie op te doen.

Bij familierestaurant de Bergse Plas kunnen de bruidsparen genieten van een diner. Een volledig ingedekte tafel en tot in de puntjes verzorgd, net zoals op een bruiloft. Ervaar bij de Bergse Plas wat aankleding kan doen tijdens het diner, doe inspiratie op en zie wat voor bijzonders het toevoegt!

Een feestavond moet natuurlijk perfect zijn, het is de afsluiter van de bruiloft! Tijdens de Trouwbeleving on Tour kunnen toekomstige bruidsparen ook inspiratie opdoen bij Inntel hotel Rotterdam Centre. Deze trouwlocatie staat in het teken van de feestavond en vindt plaats op de 16e verdieping. Een adembenemend uitzicht over Rotterdam.

Op elke locatie staan de leukste, regionale bedrijven om de bruidsparen te inspireren en informeren over de bruiloft.

Meld je snel aan en geniet voor 15 euro per persoon een dag lang van prachtige trouwlocaties, de leukste regionale bedrijven en een heerlijk diner.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Irezumi

De –heel jaren zestig- behoorlijk door sex en geweld gefascineerde Yasuzô Masumura wist met zijn obsessies behoorlijk mooie films te maken. 'Irezumi' is er één van. 'Irezumi' dat zoveel betekent als tatoeage, gaat over een winkelierdochter die de benen neemt met een winkelbediende. Vervolgens wordt ze tot prostitué of geisha gemaakt.


Ze krijgt een tatoeage op haar rug die haar toch al niet al te fijne karakter nog wat scherpere kantjes geeft, of daar in de film als excuus voor wordt gebruikt.
De trailers die als extra op de DVD staan, laten nog wat meer typisch Matsomura (1924-1986) zien. Dat is bepaald niet typisch Japan.
Masumura studeerde weliswaar ijverig en veel in Japan, waaronder rechten en literatuur, maar ging daarna door naar Italië. Van 1951- 1953 studeerde hij film aan het Centro Sperimentale Di Cinematografia. Hij zei erover: Na twee jaar Europa beleefd te hebben wilde ik mooie, vitale en sterke mensen die ik daar leerde kennen portretteren. Dat bleef hij doen in zijn Japanse films. Zo lopen er meerdere culturen door zijn films heen. Hij is niet de enige bij wie dat gebeurde. Van Gogh was weg van Japanse prenten. De voorbeelden zijn legio. Het maakt uit. Soms wordt iets door weten mooier, soms ook niet.

(door Ronald G)


  • Nieuw

  • Reacties