200.000 bezoekers verwacht op Brandersfeesten

7536-200-000-bezoekers-verwacht-op-brandersfeesten

Beleef de Brandersfeesten bij RTV Rijnmond. Op 28, 29 en 30 september zijn in Schiedam de jaarlijkse Brandersfeesten. Een groots evenement dat jaarlijks ruim 200.000 bezoekers trekt. RTV Rijnmond gaat dit jaar de samenwerking aan met de lokale Schiedamse omroep Schie.

Radio
Op vrijdag 28 september tussen 16.00 – 19.00 uur is Rijnmond NU live vanuit Schiedam. RTV Rijnmond-presentator Dave van der Wal verzorgt samen met side-kick Patrick de Boer van Schie FM de uitzending. RTV Rijnmond verslaggever Ronald van Oudheusden doet live verslag van de feestelijkheden in het centrum van Schiedam.


Online/TV
Op zaterdag vindt de beroemde Gondelvaart plaats. Om 21.00 uur vertrekken de gondels en varen ze als een stoet door de Lange Haven. Een deskundige jury zal de schepen beoordelen en de winnaars selecteren. De vaart is live te zien op rijnmond.nl.

Samenvatting
Zondag wordt in het Rijnmond Nieuws een samenvatting van de Gondelvaart uitgezonden. Schakel vanaf 17.00 uur in op TV Rijnmond en mis niets.

Jan Tak :
Wel helder blijven Jim, alcoholcontroles zijn jammer genoeg een noodzaak om de boel in het gareel te houden. We laten onze auto of scooter thuis als we van plan zijn een gezellig drankje te gaan consumeren, Schiedam is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.
See you in een gezellig Schiedam

zaterdag 29 sep 2018

Jim Postma :
Pass Auf voor de Alcoholkcontroles.

Feesten (Feste) of niet, ze branden je letterlijk af.

Zum wohl!

vrijdag 28 sep 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Stad en platteland

Het verhaal is van Annie Proulx. Het staat in 'Heart Stories'. Het gaat over Lime, een jongeman met rood haar en een soort innerlijk vuur dat erop lijkt 'of hij snel van binnen op aan het branden is'.

Een vuur dat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden. Lime is met zijn vriendin Charlotte buiten de stad gaan wonen. Ze droomden dat ze daar een handeltje in Peruviaanse poncho's op konden zetten. Dat plan mislukt, maar dankzij het geld van de ouders van Charlotte overleven ze. Lime heeft in de heuvels een groep verlopen eenzelvige landbouwers gevonden die op woensdagavond fantastische zelf geschreven muziek maken. Hillbillymuziek, origineel en ontroerend goed gespeeld. De muzikanten zijn stug en weinig spraakzaam, maar ze staan hem toe dat hij meespeelt. Hij ontdekt dat de zangeres, een goed in het vet zittende, maar mooie jongedame, de schrijfster van de songs is. Haar vader speelt ook mee. De enige keer dat hij overdag langs komt, is zij alleen. Hij verleidt haar. Als haar huisgenoten waaronder haar vader, thuiskomen van het werk op het land en hen ontdekken, roept hij dat hij van haar houdt. Op dat moment ontdekt hij dat de man waarvan hij dacht dat het haar vader was, haar echtgenoot is. Hij rent voor zijn leven en keert er nooit meer terug.

  • Nieuw

  • Reacties