Authentiek Italiaans in Scheepvaartkwartier

7524-authentiek-italiaans-in-scheepvaartkwartier

Maasstad Italiaanse deli rijker. De bijzondere kazen van Fromagerie L’Amuse nu exclusief verkrijgbaar in Rotterdam.

Op 22 september opende HM magazijn haar deuren in het sfeervolle Scheepvaartkwartier. In een historisch pand aan de Westerkade 24 kunnen zowel food professionals als amateur koks hun hart ophalen aan de authentieke Italiaanse producten van La Prosciutteria. Bovendien kun je bij HM Magazijn als enige plek in Rotterdam terecht voor de bijzondere kazen van Fromagerie L’Amuse van Betty Koster die in onze hoofdstad al wereldberoemd is.


HM Magazijn is een initiatief van Gerlof Menkveld en Dimitri Houtman, beiden ervaren ondernemers en smaakmakers in Rotterdam. Met dit initiatief willen ze een plek creëren waar iedereen terecht kan voor bijzondere en authentieke producten: professionals uit de hospitality- en foodbranche, chefs die inspiratie willen opdoen maar ook thuiskoks die ieder denkbaar eetmoment graag aankleden met lekkers uit Italië. Iedereen is welkom. “Dat maakt ons magazijn een aanwinst voor Rotterdam. Mensen mogen alles proeven zodat ze alleen kopen wat ze het allerlekkerst vinden”, vertelt Dimitri Houtman. “En alleen producten waarvan onze harten sneller gaan kloppen zie je terug in de winkel. Uiteraard moeten ze geproduceerd zijn grande amore voor de perfecte authentieke smaak”, vult Gerlof Menkveld aan. “Voorheen was het assortiment van La Prosciutteria alleen toegankelijk voor professionals. Dankzij HM Magazijn kan nu iedereen genieten van onze ruime keuze in bijzondere vleeswaren, wereldberoemde olijfolies en overheerlijke antipasti.”

Bijzonder is dat de producten van kaasfenomeen Betty Koster, eigenaresse van Fromagerie L’Amuse, ruim vertegenwoordigd zijn in het magazijn. Menkveld: “Betty biedt een absoluut ongeëvenaarde selectie van de allerbeste kazen uit Europa, veelgeprezen door (top)chefs en Bourgondiërs. HM Magazijn fungeert als Rotterdamse ‘dependance’ en levert deze kazen ook aan restaurants in onze regio.”

HM Magazijn verzorgt ook workshops en op afspraak proeverijen.

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag of op afspraak

Westerkade 24, Rotterdam

0629075170 (Gerlof Menkveld)

magazijn@magazijnhenm.nl

Arie C. Torcque Zaanen :
Voorts zou er in zo'n groot gezelschap minstens één verstandelijk beperkte moeten zijn.

Het moet toch mogelijk zijn om Jantje Tak met een beetje "Fotoshop" in de foto aan te brengen.....

G*****domme wat een hufter, staan er een keer normale hardwerkende mensen op een foto is het weer niet goed

woensdag 17 okt 2018

bart schipper :
Als je het artikel leest. wordt dit met een foto van enthousiaste mensen aardig versterkt. Ik snap nooit waarom er zo moeilijk gedacht moet worden. iemand die een donkere huidskleur heeft moet dus altijd vooraan staan op een foto? Jan Tak.. zoek een hobby?

woensdag 17 okt 2018

Kees Kraan :
Ik snap Jan Tak wel de foto dient de tekst te ondersteunen hier is het andersom, zonder de tekst heb je geen benul waar dit over gaat, dé wielerclub?

woensdag 03 okt 2018

Jan Jansen :
Nou, Jan, jij let goed op!

Naast de door jou genoemde minderheden, mis ik ook de rolstoeler. Voorts zou er in zo'n groot gezelschap minstens één verstandelijk beperkte moeten zijn.

Wie zou het zijn?

Mensen met bril zijn trouwens ook behoorlijk in de minderheid. Net als mensen met een hoofddeksel. Of baard.

Één grote minderheid....

maandag 01 okt 2018

Jan Tak :
Voor lekker eten en drinken krijg je mij de deur wel uit, dus dat lijkt mij daar wel goed te zitten.
Maar als ik deze foto zie zijn de mannen sterk oververtegenwoordigd en erger ben je zwart dan sta je achteraan, typisch Italiaans of niet over nagedacht?
Dom, dom.....
Doe eens snel een betere foto!!!

maandag 01 okt 2018

Titus van der Werf :
Proficiat nogmaals!!
Wens je veel succes, komt zeker goed!
Groet,
Titus

maandag 01 okt 2018

Aderieke Overheul-de Boer :
Geheel eens met alles wat in artikel wordt beschreven/genoemd. Vanuit de Betuwe speciaal naar HM Magazijn gereden voor de bijzondere Italiaanse producten & een paar kazen/kaasjes van L'Amuse! Heerlijk!! Gasten én wij genoten van alles. Winkel nodigt uit tot experimenteren met eigen menu-ideeen, mede doordat je producten mag proeven die ik nog niet kende dus nieuwe variaties

zondag 30 sep 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Dichter Peggy Verzett ontvangt de eerste Jana Beranováprijs

De eerste Jana Beranováprijs, vernoemd naar een levende Rotterdamse dichter, is toegekend aan Peggy Verzett voor haar baanbrekende en eigenzinnige poëzie. Verzett (1958) debuteerde in 2005 bij Van Oorschot met de bundel Prijken die buik. Bij Querido verschenen sindsdien Vissing (2010) en Haar vliegstro (2016). Stichting Woordnacht reikt de prijs met ingang van 2019 jaarlijks uit aan een auteur uit het Nederlandse taalgebied voor wie de artistieke vrijheid en integriteit vooropstaan; zonder te hechten aan waardering op basis van conventionele, modieuze en morele criteria. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 3500 euro.

De Jana Beranováprijs 2019 wordt op zaterdag 26 oktober om 14.00 uur uitgereikt in Boekhandel Donner in aanwezigheid van Jana Beranová en de jury, bestaande uit Hugo Bongers, Thomas Möllmann, Wilma Scheffers en Dean Bowen. De gehele middag is gratis toegankelijk voor bezoekers van Woordnacht en Donner.

(van de redactie)

  • Nieuw

  • Reacties