Parkeerplaatsen te huur

7493-parkeerplaatsen-te-huur

Parkeeruitdaging Den Haag en Rotterdam wordt makkelijker dankzij beschikbaar stellen duizenden ongebruikte parkeerplaatsen

Parkpnp verwacht door diverse samenwerkingen met lokale overheden, beleggers en particulieren op een slimme manier leegstaande parkeerplaatsen te verhuren in de regio’s Haaglanden en Rijnmond via een online parkeermarktplaats.

‘Straten die vollopen, bedrijven die verhuizen naar andere steden, bezoek dat niet meer wil langskomen vanwege de parkeertarieven’ is een greep uit de vele klachten die bewoners en bedrijven te horen krijgen als het gaat om hun parkerende bezoek en/of personeel. Parkeertarieven gaan omhoog, vergunningen straatparkeren worden steeds schaarser en het aantal beschikbare parkeerplaatsen op straat neemt ook significant af.


Veel ongebruikte parkeerplaatsen in Haagse en Rotterdamse wijken ondanks hoge parkeerdruk

Sander ten Hoorn COO Parkpnp: “Het bijzondere is dat diverse Haagse en Rotterdamse wijken te maken hebben met een zeer hoge parkeerdruk en tegelijk ook ongebruikte parkeerplaatsen hebben in gebouwde parkeervoorzieningen voor woningen. Door minder autobezit en verouderde bouwnormen zie je dat diverse complexen met een overschot aan parkeerplaatsen zitten en de eigenaren van deze wooncomplexen niet in staat zijn deze op een juiste en slimme wijze te op de markt te brengen. Dit heeft onder andere te maken met het ontbreken van techniek of het ontbreken van de mogelijkheden.”

Hier is nu een ideale oplossing voor gekomen: Parkpnp. Parkpnp Nederland is in mei 2018 live gegaan en is de grootste en snelstgroeiende parkeermarktplaats van Europa: actief in Ierland, België en Nederland. Op een online parkeerplatform kunnen eigenaren van parkeerplaatsen op een eenvoudige wijze gratis hun parkeerplaatsen aanbieden. In Amsterdam biedt Parkpnp nu al ruim 1200 parkeerplaatsen aan op hun platform, welke te huur zijn op maand- en/of dagbasis en gaat zijn focus nu verleggen op de de Rotterdamse en Haagse regio omdat hier ook de nodige parkeeruitdagingen zijn die snakken naar een goede en duurzame oplossing.

Blije partijen en betere samenleving door innovatieve oplossing
Patrick Kremer is een van de drijvende krachten achter deze dienst. Patrick Kremer: “met Parkpnp zijn wij in staat de eigenaren van parkeerplaatsen, de parkeerders en de gemeente met één online platform te bereiken en blij te maken”. “Met de innovatieve oplossing van Parkpnp zijn wij in staat voor onze beleggers het rendement op de parkeerplaatsen die zij in beheer hebben te verhogen en daarnaast ook nog een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de wijk. Een echte win-winsituatie!”, aldus Eddy Smit, Algemeen directeur van MVGM, de grootste vastgoeddienstverlener in Nederland.”

Slimmer parkeren zorgt voor verhoging leefbaarheid in de wijk
Parkpnp wordt regelmatig vergeleken met Airbnb vanwege de unieke aanpak om aanbieders van parkeerplaatsen en automobilisten samen te brengen op een online parkeermarktplaats. Door deze samenwerking zullen meer mensen in de wijk sneller een parkeerplaats vinden in een parkeergarage en daarmee de leefbaarheid in de wijk verbeteren en het zoekverkeer naar een parkeerplaats op straat verminderen.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De sloopkogels van de Internationale

(door Kees Versteeg)


De brand in de Notre-Dame deed me ineens terugdenken aan de Koninginnekerk. Gesloopt in 1971. Hij stond aan de Boezemsingel in Crooswijk. In de verkiezing Mooiste Gesloopte Kerk kwam de Koninginnekerk als winnaar uit de bus.


D
e brand in de Notre-Dame is een ongeluk. Binnen een dag is 700 miljoen euro verzameld voor de wederopbouw. De sloop van de Koninginnekerk was daarentegen een geplande politieke misdaad.

De toenmalige PvdA-burgemeester Thomassen was een warm voorstander van de sloop. Er moest op die plek een niet-confessioneel bejaardenhuis komen. De sloop van de kerk riep in 1971 veel verzet op. Tegenstanders zeiden: ‘Wat de nazi’s lieten staan, dat gaat er nu wel aan.’

De linkse raad won. De sloop werd doorgezet. Er hangt een portret van Thomassen en zijn vrouw An in het Rijksmuseum. Misschien is de tijd nu rijp om er een bordje bij te zetten.

Met de tekst: ‘In de tijd dat Thomassen burgemeester was van Rotterdam, ontwikkelde de stad zich tot wereldhaven nummer één. Daarnaast was Thomassen ook een kopstuk in de politieke misdaad. Op de plaats waar ooit de Koninginnekerk stond, verhief hij Judas tot bouwmeester en noemde dat verheffing van het volk.’
  • Nieuw

  • Reacties