Huiskamers Hoek van Holland

7434-huiskamers-hoek-van-holland

Hoe gastvrij zijn de bewoners van Hoek van Holland?

De Cultuurverbinders heeft onlangs succesvolle huiskamerfestivals in Westland georganiseerd met als doel cultuur dichter bij de mensen te brengen. Ook zijn wij bekend om de Moonwalks en andere verbindende, culturele publieksevenementen in de regio. Nu is Hoek van Holland aan de beurt voor een huiskamerfestival!

Is uw huiskamer groot genoeg om ongeveer 15 personen per groep te ontvangen en vindt u het leuk dat er een lokale ‘artiest’ in uw huis een kort optreden geeft en dat wij dat regelen? Zo ja, laat even van u horen! In de huiskamers in de wijk vinden korte optredens van circa 15 minuten plaats met muziek, poëzie, storytelling, theater en andere kunstvormen door bijvoorbeeld leden van verenigingen.


Woont u in of nabij de wijken Ganzenduin en l'Avenue Hoek van Holland en vindt u het leuk om uw huiskamer op zaterdagavond 29 september 2018 beschikbaar te stellen voor ‘een optreden in eigen huis’ bij ons Huiskamerfestival? Geeft u zich dan op via info@cultuurverbinders.nl.

Kleine groepjes mensen wonen deze optredens bij en op deze avond zijn er maximaal 6 optredens van dezelfde artiest in uw huis. De verschillende huiskamers in de wijk zijn door een wandeling met elkaar verbonden. Niet alleen wijkbewoners, maar ook buitenstaanders, kunnen na betaling van een bijdrage genieten van het huiskamerfestival in Hoek van Holland.

Wilt u uw huiskamer beschikbaar stellen op zaterdagavond 29 september 2018 en een leuke avond beleven? Stuurt u dan voor 25 augustus 2018 een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl.

Woont u in Hoek van Holland en vindt u het leuk om mee te doen als publiek, stuurt u dan een mail naar info@cultuurverbinders.nl en u krijgt het programma en deelnamevoorwaarden toegestuurd als dit bekend is.

Tevens zoeken wij lokale sponsors van bedrijven, organisaties en personen in Hoek van Holland die de programmering of een huiskamer willen sponsoren. Interesse neem contact op met info@cultuurverbinders.nl. Alvast bedankt.

De Cultuurverbinders, www.cultuurverbinders.nl

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Stad en platteland

Het verhaal is van Annie Proulx. Het staat in 'Heart Stories'. Het gaat over Lime, een jongeman met rood haar en een soort innerlijk vuur dat erop lijkt 'of hij snel van binnen op aan het branden is'.

Een vuur dat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden. Lime is met zijn vriendin Charlotte buiten de stad gaan wonen. Ze droomden dat ze daar een handeltje in Peruviaanse poncho's op konden zetten. Dat plan mislukt, maar dankzij het geld van de ouders van Charlotte overleven ze. Lime heeft in de heuvels een groep verlopen eenzelvige landbouwers gevonden die op woensdagavond fantastische zelf geschreven muziek maken. Hillbillymuziek, origineel en ontroerend goed gespeeld. De muzikanten zijn stug en weinig spraakzaam, maar ze staan hem toe dat hij meespeelt. Hij ontdekt dat de zangeres, een goed in het vet zittende, maar mooie jongedame, de schrijfster van de songs is. Haar vader speelt ook mee. De enige keer dat hij overdag langs komt, is zij alleen. Hij verleidt haar. Als haar huisgenoten waaronder haar vader, thuiskomen van het werk op het land en hen ontdekken, roept hij dat hij van haar houdt. Op dat moment ontdekt hij dat de man waarvan hij dacht dat het haar vader was, haar echtgenoot is. Hij rent voor zijn leven en keert er nooit meer terug.

  • Nieuw

  • Reacties