Manager of the Year

7429-manager-of-the-year

Manager of the Year Galadiner 2018: Wie noemt zichzelf straks ‘Manager of the Year 2018’?

De CCMA Awards Manager of the Year verkiezing is in volle gang. Op woensdag 3 oktober, tijdens de finale, wordt in Loods K van Fort Altena te Werkendam bekend welke finalist de Award in ontvangst mag nemen en zich ‘Manager of the Year 2018’ mag noemen.

Tijdens de CCMA Awards – Manager of the Year verkiezing kijken we dit jaar niet alleen terug, maar blikken we ook juist vooruit. Hoe ziet de toekomst van de klantcontact branche eruit? Wat gaat er veranderen en waar moeten we op inspelen? Niemand kan dit verhaal beter vertellen dan de beste contact center managers van dit moment. Tijdens de finale staan zij dan ook een laatste keer op het podium om hun persoonlijke verhaal met de aanwezigen te delen. Onder begeleiding van dagvoorzitter Gerrit Heijkoop leert het publiek de vier finalisten en hun visie op de toekomst nog beter kennen. Waarom verdient juist die ene manager uiteindelijk de titel ‘Contact Center Manager of the Year’ en wat is zijn of haar ‘story of the future’?

Op dit moment vinden de eerste ontmoetingen plaats tussen de jury en de tien kandidaten tijdens de bedrijfsbezoeken. De kandidaten presenteren gedurende het bezoek hun visie op het klantcontact en laten de juryleden kennismaken met de klantcontact afdeling en het bedrijf. Op 5 september vindt de halve finale plaats, waarbij de kandidaten hun persoonlijke verhaal delen met het aanwezige publiek, bestaande uit de jury, het bestuur van de CCMA, de sponsoren en de supporters van de kandidaten. Na de halve finale wordt duidelijk welke vier finalisten doorgaan naar de finale.

Het bijwonen van het CCMA Awards Galadiner is een zeer exclusieve aangelegenheid, daar er plek is voor 150 gasten. Het evenement is op uitnodiging, maar ook te volgen via een livestream. Alle genodigden worden op dit moment persoonlijk benaderd en ontvangen zeer binnenkort hun uitnodiging. Het gezelschap bestaat deze avond uit voornamelijk contact center managers. De aanwezigen begeven zich dus in het ultieme netwerk van klantcontact.

Jan Tak :
Tja als het wat moet kosten is de lol er snel af :-)
Maar ik snap deze Klant contact managers (is het nu een Klantcontact Mgr of Klant Contactmanager?) wel, wie wil er nu niet op kosten van de baas reizen, eten en je laten fêteren?
Eerlijk gezegd ben ikzelf ook jaren lid geweest van soortgelijke clubs, ach je kwam nog eens ergens, Parijs, Praag, Lissabon, Vegas, Atlanta etc.
Meestal ging mijn vrouw mee en deed zij het "Ladies Programm" het waren korte vakantie"s een voorrecht om voor zo'n werkgever mogen werken.
Ja Jan heeft hard gewerkt voor zijn centen!

maandag 20 aug 2018

Arie C. Torcque Zaanen :
Ach,..ook hier gaat het om de pasta, m'n broer kreeg een jaar of 10 geleden een prijs als de beste golfclub maker van EU, nou ja krijgen is een andere zaak kostte hem wel 5.000 euries, zelf kreeg ik een aanbod in Spanje om me een kunstprijs te laten aanmeten om m'n leven als kunstenaar te waarderen met als prijskaartje twee schilderijen en 3.000 euro's. Deze kunstprijs zou uitgerijkt worden in Madrid met vele hoogwaardigheids bekleders, ja,..ja,.. zelfs mocht ik dan ook iemand uitnodigen, natuurlijk ben ik hier gretig op ingegaan en heb de heren organisatoren vriendelijk bedankt voor het aanbod.......en medegedeeld dat de prijs tehoog was om m'n tochwel kostbare tijd aaan te spanderen.

maandag 20 aug 2018

Jan Tak :
Idem hier J.J.
Wie krijgt deze teksten in hemelsnaam uit zijn toetsenboord, hoe bestellen dit soort tekstschrijver in de kroeg een biertje? Hoe praten ze thuis aan tafel?

Ongetwijfeld bestaan er figuren die van dit taalgebruik een "stijfje" krijgen en ik verdenk toch dezelfde persoon, cq organisatie als die van "hét social media event van 2018" in het "Blaakhouse" :-)

Connect the dots boys, my take you niet in de mailing :-)

zondag 19 aug 2018

Jan Jansen :
De CCMA Awards - Manager of the Year verkiezing te Werkendam..... Ben ik nou de enige die hier uitslag krijgt? Contact center managers. Je krijgt het toch niet uit je strot? Wat is zijn story of the future? Doe toch normaal! Wat een zielepoten.

vrijdag 17 aug 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Schreven de goden de Illias en mensen de Odyssee?

Julian Jaynes (1920-1997) was een Amerikaans psycholoog en een avontuurlijk wetenschapper van groot formaat.

Ik citeer uit Wikipedia:

Jaynes was eén van de eersten die een bewustzijnstheorie als puur wetenschappelijk propageerde. In zijn boek The Origin of Consciousness in the Breakdown of the Bicameral Mind uit 1976 beschrijft hij zijn "bicameral mind", ofwel bicamerale of tweekamerige geest, theorie.

Jaynes opvatting is dat de twee hersenhelften, tot circa 3000 jaar geleden, vrijwel onafhankelijk van elkaar hebben gewerkt. In die tijd zouden mensen onbewust zijn geweest en hebben geleden onder het fenomeen ‘stemmen horen’ en andere soorten hallucinaties en zelfs onder vormen van dissociatie zoals die van de meervoudige persoonlijkheid.

De doorbraak van ‘bicamerale geest’ tot bewustzijn zou ongeveer 2700 jaar geleden, ten gevolge van de opkomst van geschreven en gelezen teksten en de spraakevolutie van de oude Grieken, hebben plaatsgevonden. In die tijd, zesde eeuw voor onze jaartelling, werden door de Grieken de democratie en natuurfilosofie ontwikkeld, dat hij ziet als een bewijs voor zijn theorie.

Wanneer we dus, aldus Jaynes, deze definitie volgen, zouden we moeten inzien dat geen van de personages in bijvoorbeeld de Ilias een bewustzijn had. Woorden worden erin niet figuurlijk maar in hun letterlijke oorspronkelijke betekenis gebruikt. ‘Psyche’ betekent adem, niet ziel, geest of bewustzijn; ‘thumus’ betekent beweging/trilling, niet emotie; ‘nous’ betekent waarneming, niet voorstellingsvermogen enz.

Jaynes neemt aan dat de wereld van de Ilias van voor 3500 jaar geleden gedomineerd werd door een tweedelige 'bicamerale geest', waarvan de rechterhelft uitvoerend is en god heette en een linkerhelft die volgzaam was en mens werd genoemd. Het waren de goden die de mensen direct of indirect (via priesters etc.) bevelen tot handelen gaven.

De 'bicamerale mens', aldus Jaynes, ontstond zo'n 11000 jaar geleden ten noorden van de zee van Galilea waar toentertijd een theocratisch georganiseerde nederzetting was gevestigd. Deze samenlevingsvorm verspreidde zich gestaag. De bicamerale beschavingen ondergingen zo'n 3500 jaar geleden geweldige culturele (uitvinding en verspreiding van het schrift) en vulkanische uitbarstingen die vele koninkrijken uiteen deed vallen. In deze chaos kon alleen het bewustzijn zich handhaven. Deze verandering wordt, volgens Jaynes, verhaald in de Odyssee die een eeuw later dan de Ilias werd geschreven. Hierin vinden we bewuste personen en psyche, nous en thumus als metaforen van bewustzijn. Tot zover Jaynes.

(door Kees Versteeg)

De foto is van azquotes.com

  • Nieuw

  • Reacties