Ondernemersprijs regio Rotterdam

7158-ondernemersprijs-regio-rotterdam

Wie is de Nieuwe Held van 2018 en sleept met innovatie, groei, impact en een gezonde financiële ontwikkeling de Nieuwe Helden prijs 2018 binnen? Is jouw organisatie een voorbeeld voor andere bedrijven en wil je dit graag uitdragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij roepen ondernemers uit de regio Rotterdam op om zich in te schrijven of iemand voor te dragen voor deze ondernemersprijs! Inschrijven is mogelijk tot 30 mei 2018.

VNO-NCW Regio Rotterdam heeft in 2014 voor de eerste keer de Nieuwe Helden verkiezing georganiseerd. Doel van deze verkiezing is succesvolle en innovatieve ondernemers uit de regio Rotterdam een podium geven, zodat zij anderen kunnen inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap. De ondernemers die worden genomineerd, zijn stuk voor stuk vernieuwers en versnellers. Gedurende het jaar presenteren zij zich op de bijeenkomsten van VNO-NCW Regio Rotterdam.

Beoordelingscriteria
De Nieuwe Helden prijs wordt uitgereikt aan de onderneming die volgens de jury het meest aan onderstaande criteria voldoet. Welke verandering(en) heeft de onderneming doorgemaakt in de laatste drie jaar? In welke mate is de onderneming innovatief? Wat is de impact op de omgeving en wat is de mate waarin het bedrijf werkgelegenheid creëert? Wat is de positieve financiële ontwikkeling en gezondheid?

Impact: schaalbaarheid en impact in de regio Rotterdam

Innovatief: vernieuwend, aantoonbaar innovatief in technologie, product, dienst of organisatie

Financieel: gezond en toekomstbestendig

De jury bepaalt
De jury beoordeelt de inschrijvingen op basis van bovenstaande criteria en maakt een voorselectie. Middels bedrijfsbezoeken en pitches tijdens de bijeenkomsten van VNO NCW West Rotterdam verdiepen zij zich verder in de ondernemingen en wordt een top 3 gekozen. In december tijdens onze eindejaarbijeenkomst op het Stadhuis van Rotterdam reiken wij de prijs uit aan de winnaar! Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door RSM Erasmus University, het Philharmonisch gala en Debatrix.

De jury bestaat uit:
- Willem de Klerk – Jury voorzitter, Bestuurslid VNO NCW Rotterdam, Ondernemer, BlueCity, A La Plancha, en Workspot
- Allard Droste – DGA van Aldowa B.V. en auteur van bestseller ‘’Semco in de polder’’,
- Floris Vervat – Oprichter van Jeeves en Senior Service
- Michiel Muller – Mede-oprichter online Supermarkt Picnic, voormalig o.a. Tango en Route Mobiel
- Martin Luxemburg – Directeur bij Erasmus Centre for Entrepeneurship
- Joris Linders – Co-Founder & partner BEEQUIP

Schrijf je in of draag voor!

Wil je deelnemen? Stuur ons dan een mail met daarin jouw motivatie. Een bedrijf voordragen kan ook! Wij ontvangen graag de motivatie en de contactgegevens van het bedrijf. Inschrijven is mogelijk tot 30 juni 2018 via rotterdam@vno-ncwwest.nl

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Dichter Peggy Verzett ontvangt de eerste Jana Beranováprijs

De eerste Jana Beranováprijs, vernoemd naar een levende Rotterdamse dichter, is toegekend aan Peggy Verzett voor haar baanbrekende en eigenzinnige poëzie. Verzett (1958) debuteerde in 2005 bij Van Oorschot met de bundel Prijken die buik. Bij Querido verschenen sindsdien Vissing (2010) en Haar vliegstro (2016). Stichting Woordnacht reikt de prijs met ingang van 2019 jaarlijks uit aan een auteur uit het Nederlandse taalgebied voor wie de artistieke vrijheid en integriteit vooropstaan; zonder te hechten aan waardering op basis van conventionele, modieuze en morele criteria. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 3500 euro.

De Jana Beranováprijs 2019 wordt op zaterdag 26 oktober om 14.00 uur uitgereikt in Boekhandel Donner in aanwezigheid van Jana Beranová en de jury, bestaande uit Hugo Bongers, Thomas Möllmann, Wilma Scheffers en Dean Bowen. De gehele middag is gratis toegankelijk voor bezoekers van Woordnacht en Donner.

(van de redactie)

  • Nieuw

  • Reacties