50 Rotterdammers op Miljoenennacht

7147-50-rotterdammers-op-miljoenennacht

Rotterdammers of gaan op jacht naar miljoenen in Miljoenenjacht. Zondagavond 15 april is de ontknoping te zien bij RTL 4

Vijftig Rotterdammers uit postcodegebied 3077 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Rotterdam daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 15 april vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.


Wendy (48) uit Rotterdam is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "We zijn ooit bij een van de eerste opnames van Postcode Loterij Miljoenenjacht geweest. Dat we nu zoveel jaar later weer een studioplaats hebben gewonnen en kans maken op miljoenen, is natuurlijk heel bijzonder. Laten we hopen dat we dit keer wel in de prijzen vallen. Het blijft natuurlijk een kwestie van geluk!"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Rotterdam zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

Rotterdam eerder in de prijzen
In het najaar van 2017 won Arno uit Rotterdam met het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel' een bedrag van 643.000 euro. In de laatste aflevering van datzelfde Postcode Loterij Miljoenenjacht-seizoen won Jan 123.000 euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Rotterdam is zondag 15 april van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Bron foto: RTL.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties