Mars tegen de armoede in Pauluskerk

7023-mars-tegen-de-armoede-in-pauluskerk

Woensdagavond 21 februari 2018 vanaf 19:30 uur Pauluskerk Kerkzaal, Mauritsweg 20 in Rotterdam.

U bent van harte welkom als vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie om deze week op woensdagavond 21 februari vanaf 19:30 uur een informatiebijeenkomst bij te wonen over de mars tegen de armoede. Deze mars gaat zaterdagmiddag op 10 maart plaats vinden van 14:00 tot 17:00 uur..


De mars is een opmaat voor de verkiezingen op 21 maart. Bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van hun stemrecht. Vooral de mensen, die in de afgelopen jaren er het meest er op achteruit zijn gegaan, in armoede zijn beland, in de schulden, sociaal uitgesloten worden of werk hebben moeten aanvaarden waar niet of nauwelijks van rond te komen is. Bijna één op de vijf Rotterdammers, van jong tot oud, bevinden zich inmiddels op of onder de armoedegrens.

Woensdagavond zullen wij u meer vertellen over de stand van zaken met de mars. Van u willen wij graag vernemen hoe u en uw organisatie mee wil werken en kan werken aan de deelname van zoveel mogelijk mensen aan de mars. En over ideeën hoe we samen mensen kunnen motiveren om (weer) naar de stembus te gaan> En zo voor hun eigen rechten op te komen. Het recht op voldoende inkomen en werk, zoals omschreven in artikel 19 en 20 van de Nederlandse Grondwet.

We sluiten af met een drankje. Vandaar dat wij u vragen ons te berichten of u wel of niet aanwezig zal zijn aanstaande woensdagavond via: info@armoedevrij2020.nl

Meer informatie op www.armoedevrij2020.nl


Vriendelijke groeten


Namens de Actiegroep Rotterdam Armoedevrij,

Hans Goosen en Therese Steur van de Stichting

Rotterdamse Sociale Alliantie

Foto van de vorige mars tegen de armoede (bron: http://www.armoedevrij2020.nl/)

Jan Tak :
Ben jij er nu zo één die altijd de confrontatie opzoekt Hans?

Dit is wat R.dam doet voor de zwakkeren doet.
Inwoners kunnen via de Gem. Krediet Bank schuldhulp krijgen daar zijn wel voorwaarden aan verbonden natuurlijk.Werk je mee en kom je de afspraken na dan garandeert de GKB dat je in max. 3 jaar schuldenvrij bent. Je zou zeggen met beide handen aanpakken, toch doen mensen dit, mede opgehitst door profiteurs die het z.g. goed met de schuldenaren voor hebben, niet ja en dan is het "wie niet horen wil moet voelen"

Het zou eerlijker zijn als mensen als Hans Goossen, Dick Couvee en Carrie het volledige verhaal vertellen i.p.v. (net als Ringeling) de oorzaak en schuld altijd bij een een ander neer te leggen.

Uw voorbeeld Jezus hielp, vertelde het eerlijke verhaal en hitste niet op.

woensdag 21 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Het gaat me erom, dat in onze stad veel mensen zijn, die zich als menslievend voordoen, maar in wezen, die menslievendheid hebben omgezet in een dik salaris.CITAAT.

Ook helder en duidelijk.

Wij hebben er mee te maken gehad ze zaten nog vol haat ook, en inderdaad zelf hadden ze een dik ze salaris,veel praten en niks doen.

woensdag 21 feb 2018

Ronald Sörensen :
Die tussenvoeging 8035 is veroorzaakt door het intypen van de code op de verkeerde plek.

Het gaat me erom, dat in onze stad veel mensen zijn, die zich als menslievend voordoen, maar in wezen, die menslievendheid hebben omgezet in een dik salaris.
Ik heb 'r een aversie tegen, omdat ze zich zonder uitzondering keren tegen Leefbaar Rotterdam; zonder valide argumenten. Het gaat om de toon, het taalgebruik en dat wordt geïllustreerd met casuïstiek.
Ik heb honderd argumenten tegen de islamisering.De SP-deugers achter het spandoek gaan zonder pardon met islamisten in zee!
Zetelrovers en vrouwenhaters prefereren boven mensen die zeggen "geef ze een hengel i.p.v. een vis"

Ik heb een vermoeden, dat in dit soort obligate bijeenkomsten je gezicht laten zien een solicitatie is naar de Balkenende norm van het sociale werk.

woensdag 21 feb 2018

Jeroen Waardenburg :
Vraag de salarissen van de raden van bestuur van het CVD, Humanitas,BAVO en De Bouman eens op. Misschien krijg jij dan ook een aversie tegen8035 die zo graag met hun vingertje wijzende deugers.CITAAT.

Helder en duidelijk.

Voorts, mensen die gewoon een werkkring hebben ,hebben geen tijd voor een zogenaamde mars te lopen die zijn gewoon op hun werk voor het naakte bestaan.

dinsdag 20 feb 2018

Ronald Sörensen :
Aversie is iets anders dan haat.

Bij haat scheld je, beledig je en beschuldig je vals. Iets dat ik veel uit die kring heb ervaren; dat zal het wel zijn. Een vriend van me zou gisteren 70 geworden zijn en ik kijk naar de deugers achter het spandoek. Ik herken sommigen.
Een hekel aan onoprechtheid.
Vraag de salarissen van de raden van bestuur van het CVD, Humanitas,BAVO en De Bouman eens op. Misschien krijg jij dan ook een aversie tegen8035 die zo graag met hun vingertje wijzende deugers.

dinsdag 20 feb 2018

Ronald Sörensen :
Zo te zien een SP manifestatie. Voorop mevr. Declaratiebon, ooit verkoopster van "winkeldochters" aan de stakkers op de Keileweg.

Ze zingen waarschijnlijk onderweg op de muziek van "Een potje met vet"

Wij zijn zo goed,
wij zijn zo goed,
want we deugen deugen deugen deugen allemaal,
Wij zijn zo goed.

2e couplet etc.etc.etc.

dinsdag 20 feb 2018

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties