Sweet Seventy Party Hansje de Reuver (70)

6715-sweet-seventy-party-hansje-de-reuver-70

Hansje de Reuver geeft ter gelegenheid van haar 70e verjaardag een party in café Steijn op zondag 17 september vanaf 15:00 uur.

Zij publiceert die dag Rotterdamse Mensch, een fragment. Het is haar liefste wens dit boek die dag aan jullie te presenteren. In plaats van een kado, koop je haar boek en krijg je een drankje toe, tel uit je winst!

Hansje brengt in deze uitgave nog één keer een ode aan de mensen die Rotterdam smoel gaven in de jaren 80/90. Met collages van foto’s en geschilderde fragmenten waarin de Hef à la Christo als kader dient. Met poëzie over de Hef van Frans Vogel, Hans Sleutelaar en Cor Vaandrager. En het ultiemste gedicht over de Rotterdamse havens van Mark Boninsegna.

Om 15:30 uur spreekt Bob Visser het openingswoord, wordt het head-piece uit het boek onthuld (klap op je ogen) en start de verkoop. Niemand minder dan Henk Tas zet de middag luister bij. Frans Vogel droomde in zijn laatste dagen over samensmelting van Kunst en Sport. Deze middag krijgt u daarvoor bij Steijn de kans met PSV-Feijenoord als toetje.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Nietmachine (melk: Yuen Chong)


Soms doet ie het niet.

Dan niet ie dus niet:

Nietnietmachina.


Soms doet ie het wel.

Dan niet ie dus wel:

Nietnietmachina.


Maal

nietnietmachina of

nietwèlmachina:

immel machina

die wèl of niet

niet


Niet

dat ie lievel niet

dan wel niet

of liever wel

dan niet niet.

want zo niet ie niet:

hij niet

of hij niet niet.


Niet dan,

Lale Chinees

Van een nietmachine!’


Frans Vogel

(Uit zijn recent verschenen nieuwe bundel: ‘Het beste van Frans Vogel).

  • Nieuw

  • Reacties