Romantisch dineren in een oude atoombunker

6391-romantisch-dineren-in-een-oude-atoombunker

Chefplaza in Rotterdam start vanaf aankomend Valentijnsweekend (10 tot en met 12 februari) met een primeur: het escapediner. In de Escape Room “Atoombunker” onder de SuGu Club in Rotterdam West kunnen koppels op zoek naar een speciale beleving zich voor Valentijn laten opsluiten. (Op de foto ziet u een voorgerechtje, “verstopt” als item voor de puzzle….)

Tik, tak, tik, tak. Error, foute code. Tik, tak, tik, wat is de code?“ Wacht, is dat een code op het bord? Als we de juiste code niet vinden kunnen we niet door naar het volgende gerecht. En als we het gehele diner niet op tijd op hebben, dan gaat er iets heel erg mis in de stad Rotterdam, misschien zelfs het hele land!“


Natuurlijk krijg je de volgende gang in de volgende kamer geserveerd, alleen dat weten de koppels niet.

Het Escapediner combineert de twee ingrediënten essentieel voor Valentijn; genot en spanning. De koppels worden door mannen in witte pakken ontvangen met een glaasje radioactieve champagne.

Vervolgens worden ze deel gemaakt van het verhaal, dat het voortbestaan op deze aardkloot in hun handen ligt. In de kamers worden de gasten getrakteerd op meesterwerkjes van een van onze topchefs. En dan begint ook meteen het spel. “Eet je het gerecht rücksichtslos op, dan zou je weleens opgesloten kunnen blijven.” – Leon.

De gerechten spelen een cruciale rol in de ontsnappingspoging en dragen bij tot het ontmantelen van een atoombom. Als alle kamers zijn doorlopen en alle codes, puzzels en raadsels zijn opgelost wacht de koppels een leuk aandenken aan een onvergetelijke date. De stad Rotterdam zal de koppels voor eeuwig dankbaar zijn. De toekomst ligt vanaf nu in hun handen!

Een dergelijk diner vindt nu voor het eerst in Nederland plaats. Koppels die op zoek zijn naar een onuitwisbare, romantische, maar bovenal spannende date kunnen dit niet aan zich voorbij laten gaan. Zij gaan in totaal door drie kamers en wat zij precies krijgen blijft natuurlijk nog een verassing. Elke tafel is prachtig gedekt wat een mooi contrast vormt met de omgeving. Zij genieten van privacy en intimiteit op een plek waar je het nooit zult verwachten.

Op twee bovenstaande foto’s ziet u Léon Keekstra (directeur Chefplaza) en Mélanie Puyn (Coordinator Escaperoom De Atoombunker)

De prijs is 75 euro per persoon inclusief een glas champagne, een leuk aandenken, driegangen diner van onze topchef en het escapespel. Drank wordt berekend op nacalculatie. Dit arrangement is beschikbaar van 11 tot en met 14 februari.

Jan Tak :
Tja dan vind ik een picknick net mijn meisie in het bos toch spannender :-)
Overigens niet om de pret af te doen maar we hadden/hebben in Rotterdam maar twee atoombunkers, één in de metrotunnel naast het stadhuis en de andere was ingegraven in de talud van de West Zeedijk, volgens mij nu onder de entree naar de parkeergarage en deze werd tijdens de "koude oorlog" gebruikt door Defensie.

Zeer geheim natuurlijk haha.

Ik wens eenieder daar in de oude gasfabriek veel lol voor jullie geld :-)

zaterdag 11 feb 2017

jim postma :
In deze hou ik dus van drie...@@@ Het zogenaamde trio "Hellenique", und so weiter!

vrijdag 10 feb 2017

Marcella Deen :
Leuk voor de mensen die totaal hun fantasie kwijt zijn. Gelukkig heb ik fantasie voor twee

vrijdag 10 feb 2017

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties