Veteranen en reservisten vinden werk

5573-veteranen-en-reservisten-vinden-werk (Door onze verslaggever)
Inspecteur Generaal der Krijgsmachten Bart Hoitink (een van de hoogste legerofficieren van Nederland) zal donderdag 18 juni bij de VANAD Group in Capelle aan den IJssel een sticker “Hier Veteranen Werkzaam” plaatsen.


De VANAD Group is de eerste commerciële organisatie die toetreedt tot het programma “Onbekende Helden”.
Onbekende Helden is een non-profit organisatie die arbeidsplaatsen bemiddelt ten behoeve van oorlogs- en vredes militairen die door of na hun missie een post traumatisch stress syndroom (PTSS) hebben opgelopen.

Een van de drie deurstickers die in de toekomst overal zullen opduiken. Foto: Stichting Onbekende HeldenVrede en veiligheid
Voor deze veteranen die zich hebben ingezet voor vrede en veiligheid is het vaak moeilijk om weer volledig terug te keren in de samenleving. Het vinden van een baan of betrekking is een belangrijk onderdeel om die terugkeer te bevorderen.
Onbekende Helden vraagt bedrijven om bij geschiktheid veteranen in dienst te nemen en daardoor waardering en respect uit te spreken over de inzet bij de taak die zij vaak in moeilijke omstandigheden hebben uitgevoerd namens de Nederlandse samenleving.

Door middel van het plaatsen van een ‘Onbekende Helden: Veteranen hier werkzaam’ sticker laat de VANAD Group zien dat zij deel uit maakt van het programma.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties