Vuurwerkshow trekt 40.000 bezoekers

5285-vuurwerkshow-trekt-40-000-bezoekers (Door Persdienst RTL Nieuws)
Het grootste, Nationale Vuurwerk in Rotterdam, waarmee het nieuwe jaar werd ingeluid, was een groot succes! Ruim 40.000 enthousiaste bezoekers konden vanaf de kades bij de Erasmusbrug voor de achtste keer genieten van de grootste en meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland. Om precies middernacht werd vanaf de Erasmusbrug met een prachtig vuurwerk het nieuwe jaar ingeluid.

Vanaf 22.30 uur kwam jong en oud bijeen en genoot van een muzikale jaarmix op de kade, een prachtig verlichte botenparade én een gratis oliebol. De Burgemeester van Rotterdam, de Heer Ahmed Aboutaleb, was ook aanwezig om gezamenlijk Oudejaarsavond te vieren en startte met een druk op de knop de vuurwerkshow.

Ruim 40.000 enthousiaste bezoekers konden vanaf de kades bij de Erasmusbrug voor de achtste keer genieten van de grootste en meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland. Foto: Sky Team

Trots
,,Als Burgemeester van Rotterdam ben ik trots, dat wij al sinds 2007 het Nationale Vuurwerk mogen hosten, dat inmiddels is uitgegroeid tot een ware traditie. Een prachtig moment waar jong en oud samen komen om het jaar symbolisch af te sluiten en het nieuwe jaar te vieren,” aldus burgemeester Aboutaleb."
Het jaarlijks groeiende aantal bezoekers van het Nationale Vuurwerk in Rotterdam laat zien, dat een gemeentelijke vuurwerkshow steeds populairder wordt. Niet alleen is het georganiseerde vuurwerk vanaf de Erasmusbrug spectaculair, het draagt, tezamen met de vuurwerkvrije zones, ook bij aan de veiligheid in de rest van de stad.

Volgens Sky Team, de initiator en organisator van het grootste Nationale Vuurwerk in Rotterdam, was de sfeer erg goed en gezellig!


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De geschiedenis van waterThe history of water

‘The history of water’
has never been written

Until today

The history of water
is now being written
by a small fountain
at the end of Henszlemann Imre utca,
in the city of Budapest,
Hungary

- with bright blue water from the Danube

And what a page-turner it is!

(Piccalilly)


  • Nieuw

  • Reacties