Expositie van Joop Verhage in café 't Pakhuys

8380-expositie-van-joop-verhage-in-caf-t-pakhuys

(van de redactie)

Foto: kunstcafegommers.blogspot.com

De expositie wordt zaterdag 26 oktober om 17 uur, geopend door de bekende Rotterdamse kunstenaar Joop van het Hoederdaal.

Het is de eerste kunstexpositie in café het Pakhuys sinds de nieuwe eigenaar, Erik Wellen, het café overnam van Jos Gommers.


'T Pakhuys is een echt buurtcafé, een ontmoetingsplek voor mensen uit Delfshaven.

Het kleurrijke expressionistische werk van Joop Verhage bestaat uit krachtig neergezette portretten. De werken zijn een lust voor het oog en zijn onder de bezoekers van eerdere exposities zeer gewaardeerd.

Dat Joop over een creatieve geest beschikt blijkt niet alleen uit de doeken die op de expo hangen maar ook uit zijn boek "Weg Weeze". In dit boek geeft hij op een sprankelende wijze een beeld van zijn leven.

Lees ook het stuk van Alek Dabrowski op zijn blog Uitgelezen Boeken over Joop Verhage, samen met zijn broer Pim grondleggers van de bekende Rotterdamse snackbarketen Verhage.

http://uitgelezenboeken.blogspot.com/2017/07/joop-verhage-weg-weeze.html

Foto: tripadvisor.nl

Jeroen Waardenburg :
PROFICIAT Joop.
En hou je haaks.

maandag 21 okt 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties