BonteHond op het Maaspodium

7580-bontehond-op-het-maaspodium

Op zondag 4 november (15:00) speelt BonteHond ZIN (9+) en op zaterdag 24 november (16:00) samen met Beumer & Drost LEGENDS (8+) in het Maaspodium. ZIN is een voorstelling over de smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven. LEGENDS gaat over het verlangen om uit te stijgen boven de werkelijkheid en, door middel van LARPen, je te meten aan de personages uit fantasyboeken en films.

ZIN (9+) Een smakelijke dwaling tussen zin en onzin ZIN is een benefietevenement dat aan zinloosheid ten onder dreigt te gaan – tot uit onverwachte hoek existentiële redding komt. ZIN speelt met tijdloze zingevingsvragen over het leven in het algemeen en over het redden van de wereld in het bijzonder. Er is een lied en er zijn pannenkoeken. ZIN is een smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven.


LEGENDS (8+) LARP je fantasy Wie wil jij zijn? Ga je de rol spelen die er voor je bedacht is? Of schrijf je je eigen verhaal? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is een Almeerse accountant eigenlijk een behendige elf, een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk.

BonteHond BonteHond maakt uitdagend, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. Vanuit standplaats Almere speelt het gezelschap in theaters, buurthuizen, op festivals, op scholen en op locatie door heel Nederland en België en steeds vaker in het buitenland. Artistiek leider van BonteHond is René Geerlings.

ZIN (9+) Door: BonteHond Aanvang: zondag 4 november 2018 15:00 uur Prijs: vanaf €8 Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam Info & tickets: maastd.nl/zin

LEGENDS (8+) Door: BonteHond en Beumer & Drost Aanvang: zaterdag 24 november 2018 16:00 uur Prijs: vanaf €8 Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam.

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties