Zet stoere stap in 2018

6953-zet-stoere-stap-in-2018


LEFvrouw! organiseert voor nieuwsgierige ontwikkelingsgerichte vrouwen een inspirerend evenement in het Nieuwe Luxor Theater. Op zaterdagmiddag 27 januari 2018 nodigen coaches Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo jou uit om de stoere stap te zetten.

Dit evenement is een combinatie van inspirerende sprekers, coaching opdrachten, muzikale intermezzo’s, verfrissende verrassingen en een gezellige borrel.


Powervrouwen over succes
Het evenement Stoere Stappers Streepje Voor zet twee powervrouwen in de spotlights. Alyssa Demkes (High Heel Branding & Yogadocent) deelt haar persoonlijk verhaal over omgaan met weerstand en angst en de rol van zelfliefde in haar leven.

Maike van Meulen (de Creatie Academy) inspireert jou omtrent ondernemerschap, veranderkunde en haar weg naar succes. Hoe zorgt jouw psyche en brein voor de mate van jouw succes in 2018? En hoe kun je je mindset hierop aanpassen?

Missie van Rotterdamse LEFvrouw!
LEFvrouw! is een initiatief van Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo. Dit Rotterdamse duo organiseert evenementen om vrouwen te inspireren, motiveren en hun kracht te laten ervaren.

Door middel van verschillende seminars, individuele coaching en pittige doe-activiteiten ontdek jij de beste versie van jezelf. Van verlangens naar doelen, van dromen naar doen. Ga jij de uitdaging aan?

Meld je aan voor het evenement Stoere Stappers Streepje Voor op Facebook (lefvrouwonline). Een early bird ticket via Biletto is € 29,95.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

De Fabeltjeskrant


‘De Russische president Poetin was

bijzonder onder de indruk van het

emotionele afscheid van

Halbe Zijlstra als onze minister

van Buitenlandse Zaken.


In zijn bekende spontaniteit heeft

Poetin alsnog Zijlstra uitgenodigd

om naar zijn datcha te komen als

dank voor zijn grote verdiensten

aan het ‘Russiche Vaderland’.


President Poetin zal Zijlstra in

zijn datcha benoemen tot

‘Grote Held van de

Russiche Federatie’


Na een spoedcursus Russisch

zal Halbe Zijlstra als grote dank

door Poetin worden benoemd

als zijn nieuwe ambassadeur

in Nederland’, aldus

de Fabeltjeskrant (FSB) van

de Russische Federatie.


Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties