Zet stoere stap in 2018

6953-zet-stoere-stap-in-2018


LEFvrouw! organiseert voor nieuwsgierige ontwikkelingsgerichte vrouwen een inspirerend evenement in het Nieuwe Luxor Theater. Op zaterdagmiddag 27 januari 2018 nodigen coaches Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo jou uit om de stoere stap te zetten.

Dit evenement is een combinatie van inspirerende sprekers, coaching opdrachten, muzikale intermezzo’s, verfrissende verrassingen en een gezellige borrel.


Powervrouwen over succes
Het evenement Stoere Stappers Streepje Voor zet twee powervrouwen in de spotlights. Alyssa Demkes (High Heel Branding & Yogadocent) deelt haar persoonlijk verhaal over omgaan met weerstand en angst en de rol van zelfliefde in haar leven.

Maike van Meulen (de Creatie Academy) inspireert jou omtrent ondernemerschap, veranderkunde en haar weg naar succes. Hoe zorgt jouw psyche en brein voor de mate van jouw succes in 2018? En hoe kun je je mindset hierop aanpassen?

Missie van Rotterdamse LEFvrouw!
LEFvrouw! is een initiatief van Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo. Dit Rotterdamse duo organiseert evenementen om vrouwen te inspireren, motiveren en hun kracht te laten ervaren.

Door middel van verschillende seminars, individuele coaching en pittige doe-activiteiten ontdek jij de beste versie van jezelf. Van verlangens naar doelen, van dromen naar doen. Ga jij de uitdaging aan?

Meld je aan voor het evenement Stoere Stappers Streepje Voor op Facebook (lefvrouwonline). Een early bird ticket via Biletto is € 29,95.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Meeroken (2) is nog dodelijker


Roken is dodelijk.

Meeroken is nog dodelijker.


Wonen in Rotterdam staat gelijk

aan het meeroken van 7 sigaretten

per dag, elke dag weer.


Onzichtbaar (roetzwarte longen)

fijnstof is de grote dooddoener.


Vluchten kan niet meer.


Advies Milieudefensie:

‘Pik nog even een zonovergoten

geheel rookvrij terrasje

op de maan’


Of: ‘STOP NU, onmiddellijk,

met ademhalen!’Jim Postma

  • Nieuw

  • Reacties