Zet stoere stap in 2018

6953-zet-stoere-stap-in-2018


LEFvrouw! organiseert voor nieuwsgierige ontwikkelingsgerichte vrouwen een inspirerend evenement in het Nieuwe Luxor Theater. Op zaterdagmiddag 27 januari 2018 nodigen coaches Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo jou uit om de stoere stap te zetten.

Dit evenement is een combinatie van inspirerende sprekers, coaching opdrachten, muzikale intermezzo’s, verfrissende verrassingen en een gezellige borrel.


Powervrouwen over succes
Het evenement Stoere Stappers Streepje Voor zet twee powervrouwen in de spotlights. Alyssa Demkes (High Heel Branding & Yogadocent) deelt haar persoonlijk verhaal over omgaan met weerstand en angst en de rol van zelfliefde in haar leven.

Maike van Meulen (de Creatie Academy) inspireert jou omtrent ondernemerschap, veranderkunde en haar weg naar succes. Hoe zorgt jouw psyche en brein voor de mate van jouw succes in 2018? En hoe kun je je mindset hierop aanpassen?

Missie van Rotterdamse LEFvrouw!
LEFvrouw! is een initiatief van Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo. Dit Rotterdamse duo organiseert evenementen om vrouwen te inspireren, motiveren en hun kracht te laten ervaren.

Door middel van verschillende seminars, individuele coaching en pittige doe-activiteiten ontdek jij de beste versie van jezelf. Van verlangens naar doelen, van dromen naar doen. Ga jij de uitdaging aan?

Meld je aan voor het evenement Stoere Stappers Streepje Voor op Facebook (lefvrouwonline). Een early bird ticket via Biletto is € 29,95.


Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Kopstoot 1

Foto: Kajan Liu,


‘Ontdekking van de eeuw’

Tijdens mijn bezoek in aangenaam gezelschap afgelopen zondag aan museum Boijmans met een topdrukte hebben wij ‘de ontdekking van de eeuw’ gedaan. Als hele redactie van www.vandaagenmorgen.nl

Bij het doorlopen van de zeer succesvolle expositie ‘Puur Rubens’ troffen wij een olieverfdoek aan met de beeltenis van een jongeman.

Daarnaast stond als opschrift: ‘Rubens, 1632, jongen’. (Zie ook elders op deze pagina).

Wie hier echter heel intensief naar gaat kijken ziet in dit naamloze gezicht ineens zeer goede bekende. Maar van waar ook al weer?

Juist! Van het wereldwijde witte doek en televisie van de overbekende langdurige serie ‘In de ban van de Ring’. Opgenomen in deze 20e eeuw. Met maar een conclusie (check het zelf maar).

Dit is dus de afbeelding van ‘Mister Frodo.’ Van nota bene reeds eeuwen geleden. Hoe is het mogelijk?!

Het is aan deze Peter Paul Rubens (1577-1640), de schilderskoning van de Vlaamse Barok te danken dat hij als allereerste deze ‘Mister Frodo ‘ te voorschijn heeft getoverd. Niet uit de kast of uit het schilderij.

Maar zeker wel ‘Uit de ban van de Ring.’

Jim Postma


Kopstoot 2

DISCUSSIE WILDERS EN RUTTE

Zojuist gehoord op de Radio 2 bij het nieuws heden om 14.00 uur. Een discussie tussen twee kemphanen.

Over de vernielingen tijdens het Nieuwjaar aangericht
door raddraaïers riep Mark Rutte recentelijk:

‘Het liefst zou ik hen persoonlijk in elkaar slaan.’

Daarop antwoordde Wilders:

‘Waarmee Rutte?

Met je handtasje?!’

Jim Postma


  • Nieuw

  • Reacties