Golden Earring en Candy Dulfer naar Rotterdam

6939-golden-earring-en-candy-dulfer-naar-rotterdam

Golden Earring en Candy Dulfer zijn de twee zaterdag-headliners van festival CuliNESSE

Eerder maakte de organisatie BLØF en Kensington al bekend

Van donderdag 23 augustus t/m zaterdag 25 augustus is de achtste editie van culinair muziekfestival CuliNESSE aan de Zevenhuizerplas. Vorige maand maakte de organisatie BLØF en Kensington bekend als de eerste grote namen. Dit weekend werden ook Golden Earring en Candy Dulfer toegevoegd aan de muzikale line-up. (Foto boven: Candy Dulfer © Festival CuliNESSE)


Beiden zaterdag-headliners hebben zichzelf al keihard bewezen op eerdere edities van CuliNESSE. Candy Dulfer, bekend saxofonist, speelt voor de vierde keer op het festival. Al sinds het begin geeft ze spetterende shows aan het strand van de Zevenhuizerplas. Dat beloofd niks minder voor aankomende zomer. Eerder speelde ze met artiesten als Prince, Pink Floyd en Dave Stewart.

(Foto hierboven: BLØF © Festival CuliNESSE)

Ook Golden Earring, actief sinds 1961 en daarmee een van de langs lopende rockformaties ter wereld, komt voor de tweede keer naar Nesselande. De band stond in 2017 voor het eerst op CuliNESSE en overtrof daarmee alle verwachtingen, van zowel de bezoekers als van de band zelf. Vol enthousiasme wilden zij graag terug komen op CuliNESSE 2018, waar de organisatie natuurlijk ontzettend vereerd mee is.

(Foto hierboven: Candy Dulfer © Festival CuliNESSE)

Ook Kensington en BLØF komen in augustus naar het culinaire muziekfestival, inmiddels een van de grootste muziekfestivals van regio Rotterdam. CuliNESSE heeft in 2018 haar achtste editie, waarbij de organisatie circa 30.000 bezoekers verwacht. Naast muziek en culinaire hoogstandjes van regionale restaurants, heeft het inmiddels gerenommeerde strandfestival tal van activiteiten voor jong en oud. In aanloop naar het festival worden alle artiesten, restaurants en activiteiten bekendgemaakt.

(Foto hierboven: Golden Earring © Festival CuliNESSE)

Praktische informatie:

Wat: CuliNESSE 2018

Wanneer: 23, 24, 25 augustus 2018

Waar: Kretalaan, strand aan de Zevenhuizerplas

Podia: Hoofdpodium en Sunsetpodium

Bezoekers 2017: 28.000


Tickets

Regulier Dagticket - € 23,-

Regulier Passe Partout - € 52,50

Regulier Kids ticket - € 8,-

Regulier Kids Passe Partout - € 17,50

Prijzen zijn exclusief servicekosten.

(Foto boven: Kensington © Festival CuliNESSE)

Schrijf uw reactie
Type de code over: