The funny side of the moon

Neil deGrasse Tyson @neiltyson

Turns out, there never was a Man on the Moon, only a Woman in the Moon. And her name is Wilma.

Jan Tak :
Niemand kan "onze" Jim vervangen Arie dat probleem lossen we hier op aarde niet op. Jim had altijd een anekdote waar je in geloofde al wisten we allemaal dat het soms was aangedikt. Maar juist dat was zijn unieke talent
Down the hatch Jim.

donderdag 25 jul 2019

Arie Torcque :
Tja,.. en dan ook nog delen op Facebook, om je kapot te schamen,... nee dames en heren van de redaktie de aangekondigde verbeteringen zie ik nog steeds niet zitten, komt dat misschien omdat de krant is overgenomen door mensen die er wat aan willen verdienen.

Als meneer Postma dit zou meemaken ik denk dat hij zich zou omdr,... nou ja laat ook maar,......

vrijdag 19 jul 2019

Jeroen Waardenburg :
Een kopstoot is een kopstoot,maar als dit nou een kopstoot moet zijn ,wat een on humor,eerder om in huilen uit te barsten.

vrijdag 19 jul 2019

Arie Torcque :
De Kopstoten gaan er ook niet op vooruit (beetje zielig)

vrijdag 19 jul 2019

van de redactie :
Word donateur van RV&M. Maak een bijdrage per maand (vanaf €2,-) of een eenmalige bijdrage naar keuze over naar NL55INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road o.v.v. Support

vrijdag 19 jul 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Reïncarnatie


(door Ronald G)

Olivia Laing doet in haar boek ‘’Crudo’’ uit 2018 alsof ze Kathy Acker is. Olivia Laing schrijft fictie die over haarzelf gaat. Anderen noemen een dergelijke manier van schrijven wel autofictie. Ze schrijft in de derde persoon over zichzelf en noemt zichzelf naar de in 1997 overleden schrijfster Kathy Acker.

Laing schrijft als Kathy over de periode die vooraf gaat aan haar, Laing’s, huwelijk. Dat is geen fictie maar allemaal ''echte'' biografie in dagboek vorm, waarover ze doet of het fictie is. Ze mengt er observaties uit boeken van Acker doorheen. Ze schrijft bovendien in de traditie van John dos Passos en Döblin, met veel nieuwberichten – die nu twitterberichten zijn- tussendoor. Trump komt aan het woord, direct via Twitter, later in het boek Jacob Rees Mogg die op de Britse ontbijttelevisie verklaart dat hij van mening is dat abortus illegaal moet zijn ook na verkrachting.

Intussen vertelt de schrijfster ‘’Kathy, by which I mean I, was getting married. Kathy by which I mean I, had just got off a plane from New York. It was 19.45 on 13 May 2017”. Olivia Laing laat dus Kathy Acker reïncarneren in haar boek en in het literaire deel van haar leven. Dichterbij kan haast niet.


  • Nieuw

  • Reacties