Wie komisch!

Arthur van Amerongen‏ @DonArturito

Frenske lacht om het eerste kantoorgrapje van zijn nieuwe baasje.

© Twitter

Jan Tak :
Mee eens, een randdebiel, die overigens per maand meer vangt dan de hardwerkende "Jan de Arbeider" die dan wel dom genoeg blijkt om telkens weer op zijn "arbeiderspartij" te stemmen.

donderdag 18 jul 2019

Mark Sakloo :
Fransje Timmermans conclusie , de grootste randdebiel van Nederland.

donderdag 18 jul 2019

Arie Torcque :
Ik sta half Jan,.. zullen we lappen...???

woensdag 17 jul 2019

Jan Tak :
Het lijkt er meer op dat "Ons Frenske" nog steeds de ballen uit zijn broek lacht om zijn domme opmerking bij Pauw toen de Boeing van Malaysia Airlines met 295 passagiers was neergeschoten boven de Oekraïne.:

"Weet U meneer Pauw, dat alle zuurstofmaskers in het toestel doelloos aan het plafond bengelden"
BAM, daar ging de hoop bij de nabestaanden. Een dommere opmerking is er op TV nimmer gemaakt.

Ik gun deze vent geen eervolle functie, zelfs een stront-kar is nog te goed voor deze man.

woensdag 17 jul 2019

Arie Torcque :
En....????? (komkommertijd???)

woensdag 17 jul 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Reïncarnatie


(door Ronald G)

Olivia Laing doet in haar boek ‘’Crudo’’ uit 2018 alsof ze Kathy Acker is. Olivia Laing schrijft fictie die over haarzelf gaat. Anderen noemen een dergelijke manier van schrijven wel autofictie. Ze schrijft in de derde persoon over zichzelf en noemt zichzelf naar de in 1997 overleden schrijfster Kathy Acker.

Laing schrijft als Kathy over de periode die vooraf gaat aan haar, Laing’s, huwelijk. Dat is geen fictie maar allemaal ''echte'' biografie in dagboek vorm, waarover ze doet of het fictie is. Ze mengt er observaties uit boeken van Acker doorheen. Ze schrijft bovendien in de traditie van John dos Passos en Döblin, met veel nieuwberichten – die nu twitterberichten zijn- tussendoor. Trump komt aan het woord, direct via Twitter, later in het boek Jacob Rees Mogg die op de Britse ontbijttelevisie verklaart dat hij van mening is dat abortus illegaal moet zijn ook na verkrachting.

Intussen vertelt de schrijfster ‘’Kathy, by which I mean I, was getting married. Kathy by which I mean I, had just got off a plane from New York. It was 19.45 on 13 May 2017”. Olivia Laing laat dus Kathy Acker reïncarneren in haar boek en in het literaire deel van haar leven. Dichterbij kan haast niet.


  • Nieuw

  • Reacties