Kies het leukste restaurant

7859-kies-het-leukste-restaurant

Strijd restaurants in gemeente Rotterdam losgebrand

Vanaf vandaag kunnen de inwoners van de gemeente Rotterdam hun stem uitbrengen op het restaurant dat zij het leukste vinden in de gemeente Rotterdam.

"Bij het stemmen mogen gasten van de restaurants cijfers geven voor zaken als prijs/kwaliteitverhouding, de menukaart en klantvriendelijkheid. Voor deelnemende restaurants levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en nieuwe gasten op", aldus Kim Meeuwissen van Vote Company dat de verkiezing samen met de vakkbladen Horeca Vizier en Gastronomie organiseert.


Het restaurant dat gemeentewinnaar wordt kan zich op 15 april aanstaande laten huldigen en op de foto met Miss Nederland tijdens een Award Festival voor alle gemeentewinnaars van Nederland.

Restaurants in de gemeente Rotterdam kunnen zich nog gratis aanmelden voor de verkiezing via www.restaurantverkiezing.nl

Mark . Sakloo. :
Gewoon lekker Rotterdams, Eetcafe De dijk, Oostplein.
Gewoon lekker eten zonder gezeur.

donderdag 07 feb 2019

Ronald Sörensen :
Is Indonesia.

Leukste restaurant is m.i. De Steek aan de Lusthofstraat 2a.
En de Pijp natuurlijk niet te vergeten

donderdag 07 feb 2019

Arie C. Torcque Zaanen :
Het was op de eerste verdieping, en ik weet echt niet meer waar het precies was.

vrijdag 01 feb 2019

Rinus Vuik :
Het zou ook Restaurant Indonesia aan het Roodezand geweest kunnen zijn!

vrijdag 01 feb 2019

Jan Tak :
Zo als jij het beschrijft Arie denk ik toch aan Asian Glories in de Leeuwenstraat
-achter de V&D- maar ook voor mij is dit lang geleden.

woensdag 30 jan 2019

Arie C. Torcque Zaanen :
Voor mij het leukste maar tevens beste Restaurant in 010 is een Indo restaurant naam en straat ben ik vergeten, (zijstraat van de Hoogstraat ???) maar de reisttafel was geweldig en het bedienend personeel topklasse. ik was daar met een paar Spaanse vrienden in de tijd dat Freek de Jonge (een buiten echtelijke zoon van Theo Thijsse) een show had in het Luxor theater, bij binnenkomst werden we verwelkomt door de chef met een speciaal plaatsje bij het raam meneel de Jonge het eerste drankje was van het huis meneel de Jonge. zelfs met naar het toilet gaan kwam de chef achter me aan om te vragen of alles naar wens was meneel de Jonge, als we er nog aan terug denken liggen we nog in een deuk en als ik de colegas tegen kom vragen ze nog steeds of alles in orde is meneel de Jonge.

woensdag 30 jan 2019

Schrijf uw reactie
Type de code over:


Social media

KOPSTOOT

Nolet Distillery als bezoekersattractie

(door Kees Versteeg)

Nolet is een familiebedrijf met een rijke historie. Het bedrijf bestaat al sinds 1691 en ondertussen is de elfde generatie aan zet.

Nolet is meer dan de beroemde kolengestookte distilleerketel nummer 1. Fraai aan het bedrijf is niet alleen het bewaren van het ambachtelijk erfgoed, maar ook de ultramoderne logistiek. Vanuit de bottelhal loopt onder de Buitenhaven een tunnel naar o.a. een volledig geautomatiseerd magazijn. Nolet oogt zoals heel Schiedam zou moeten ogen: historische enerzijds, hypermodern anderzijds.

In bijgaande video leidt Bob Nolet, zoon van Carel Nolet, ons rond in de Schiedamse distilleerderij.

PS: onthoud ook het prachtige woord ‘engelendeel’: het deel jenever dat verdampt in het eikenhouten fust. Dat deel moet vastgesteld worden teneinde er geen accijns over te hoeven betalen.

https://www.youtube.com/watch?v=bpAMenG0cUA


Nolet is elke werkdag op afspraak te bezoeken voor een rondleiding.

Zie https://www.noletdistillery.com/nl/welkom

Foto 1: noletdistillery.com

Foto 2: tunnel onder de haven - boele.nl

  • Nieuw

  • Reacties