Colofon/Contact

Rotterdam Vandaag & Morgen
Digitaal met diepgang

E-mailadres: contact@vandaagenmorgen.nl
Postadres RV&M: Versijdenstraat 25A 3033 TJ Rotterdam

Hoofd- en eindredactie: Kees Versteeg, Ronald Glasbergen, Jana Beranová.

Redactie: Rinus Vuik, Marcella Deen, Janny Kok, Kees Versteeg, Jana Beranová, Ronald Glasbergen, Wim de Boek.

Fotoredactie: Wim de Boek, Rinus Vuik (foto-journalist), Hennie van der Zouw (lay-out Avant).

Vaste medewerkers: Geert-Jan Laan, Zettie Leeuwenburgh, Alek Dabrowski, Ronald Sørensen, Hans Roodenburg, Frank Drion, Han van der Horst, Rein Heijne.

Oprichters : Jim Postma en Geert-Jan Laan.

Uitgever: Stichting Third Road. KvK-nummer: 24293703

Web, Hosting en Internettechniek: Avant, Papendrecht.

CONTACT

Het mailadres voor bijdragen, feedback en nieuwstips (geen persberichten) is: info@vandaagenmorgen.nl

PERSBERICHTEN naar info@vandaagenmorgen.nl

ADVERTENTIES & Berichten

Voor advertenties, betaalde berichten en tarieven kunt u contact opnemen met ada@studiovandijk.com of met contact@vandaagenmorgen.nl

KvK-nummer: 24293703 BTW-nummer 816308767B01 Bankrekeningnummer: NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road

Over Rotterdam Vandaag en Morgen

RV&M is in september 2007 opgericht door de journalisten Geert-Jan Laan en Jim Postma als een papieren weekkrant. In oktober 2008 werd RV&M digitaal. Het is daarmee een van de oudste Rotterdamse digitale kranten. Nu, in de loop van 2019, ondergaat RV&M mede door het overlijden van mede oprichter Jim Postma een vernieuwing als vanuit Rotterdam opererend webkrant. De groeiende groep vaste en incidentele medewerkers van RV&M bestaat uit professionals uit diverse maatschappelijke en culturele geledingen. Onze beoogde doelgroepen sluiten daarbij aan. RV&M richt zich tot een bredere, meer naar leeftijd en herkomst gevarieerde groep van geïnteresseerde lezers in nieuws en reflectie daarop uit Rotterdam, de wereld en over cultuur. Tevens zien wij dat RV&M in gestage maar toenemende mate gelezen wordt door vertegenwoordigers van andere media.

UW BIJDRAGE IS NODIG

RV&M -met name de infrastructuur van de website- wordt gefinancierd door bijdragen van lezers, sympathisanten, advertenties en dergelijke. U kunt Rotterdam Vandaag & Morgen steunen met eenmalige bijdrage van €10, €25, €50 of een bedrag naar keuze of met een periodieke overschrijving van €2 of €5 of €10 per maand. Naar bankrekening nummer NL55INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road o.v.v. Bijdrage RV&M Ook voor uw leesplezier is uw bijdrage nodig.

Rotterdam Vandaag en Morgen RV&M. Digitaal met diepgang. Sinds 2008

Lees verder

Wilt u reageren?

Naam *
E-mail *
Initialen
Onderwerp *
Vraag/Opmerking

Social media

KOPSTOOT

Ziel

“Op het einde van zijn leven, kon mijn vader niet meer communiceren, maar hij kende wel hele stukken poëzie uit het hoofd die hij opzegde terwijl we ze hem voorlazen. Je zag hem dan even weer oplichten. Anderen hebben dat met muziek of schilderkunst. Ik heb het talloze keren zien gebeuren en iedere keer was het diep ontroerend.”

Nicci Gerrard in een interview met Marnix Verplancke.

https://bazarow.com/

(van de redactie)


  • Nieuw

  • Reacties